13

xaxsas

преди 3 години

До 9 - Барселона да не въртят турнета из Азия и САЩ за да ходят на почивки? Забавен факт е че от както Неймар и Мбапе са в ПСЖ продажбата на екипи се е качила с 800,000 екипа на сезон. Чисто хипотетично само Неймар продава около 500хиляди екипа с ПСЖ. Барселона имат повече фенове в световен мащаб и продават около 2,000,000 екипа на сезон, което до 3г. ще падне рязко ако не си намерят нова звезда. Най-големият пазар е Мексико, Неймар или някой Мексиканец са перфектен заместител на Меси.

12

тцтц

преди 3 години

аве луди ли сте уе вземете си некой нов талант за без пари закво ви е тоо прескъп патладжанчо

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Друго си е да не те продават и да работиш в някой руско колхоз за 140евро заплата, а?

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Всъщност Неймар е латинос, ама откъде *** селски русофил като тебе ще го знае.

9

Анонимен

преди 3 години

До xaxsasТи вземи да се кротнеш.Испания е 47 милиона души.И на бабите да продадеш екип на Неймар, пак няма да събереш 150 милиона.

8

Анонимен

преди 3 години

Модерен евроатлантизъм - продаваме чepнокожи за пари, но това е ок... : )))

7

xaxsas

преди 3 години

Кротнете се малко, футболистите може да не струват тези пари, но издръжката на клуба струва. Да не мислите че тия 175 милиона отиват в джоба на шейха? Тези пари са изчислени потенциални загуби на клуба от продадени екипи и рекламни права. Нали се сещате че преминаване на Неймар в Барса означава не по-малко от 150 милиона евро от екипи за Барса в следващите 3 сезона. Тук въпроса не е дали Барса ще вземе Неймар заради футболните му качества, а дали ще изкарат някое евро за сметка на ПСЖ.

6

Анонимен

преди 3 години

до 3 Може, зависи колко си добър.Преди 7-8 години шейховете шефове на Манчестър Сити искаха да купят Лионел Меси за 250 милиона евро- толкова му беше клаузата за откупуване. Но какво се случи?Шефовете на Барса казаха: Меси, ако иска да отиде във вашия клуб е ваш за такава сума. Самият Меси каза че не иска, въпреки че му предлагаха двойно по- голяма заплата. А един от шефовете на Барса им каза на белите чаршафи след това: Ако зависеше от мен и за 1 милиард евро няма да ви го дадем!Закла ги

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Да бе.Гладувал народа.Тоя гладен народ всяка седмица пълни 100 хиляден стадион в Барцелона и Мадрид и плаща по 150 евро да гледа точно тия ритнитопковци.

4

Анонимен

преди 3 години

Барса няма пари в момента това е деликатна брадва

3

Анонимен

преди 3 години

Как може 1 футболист да струва 222 милиона евро...

2

Анонимен

преди 3 години

Народа гладува те продават ритнитопковци за стотици милиониМного си заслужаваме тая криза

1

Анонимен

преди 3 години

Муахахахааха....175 милиона евро???? Тоя некадърник и за 20 милиона няма да го искат обратно от Барса.