9

Щирлиц

преди 3 години

Значи е време западът да налее още пари в идил.Нищо ново.

8

Изтъркана новина

преди 3 години

Идил се прегрупира за кой път?Нали вече му пяха опелото и там останаха само наемниците на американците - да пречат на Сириййсия народ да да си оправи държавата и да охраняват каражбите на петрол от работодателя си.

7

Анонимен

преди 3 години

Модата на корона вируса отминава време е да се върне тероризма. Все пак новините трябва да живеят

6

Анонимен

преди 3 години

Пуснете им на тия ковидче ама още по-смъртоносно от това и гледайте сеир как един по един ще се заразяват и ще *** като мухи. Само биологично оръжие може да ги унищожи до крак.

5

Нищо ново

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА: Турците са превзели Международното летище във Либия? Голяма радост, дума няма. Не е зле да почерпиш махалата.

4

?Ъ...

преди 3 години

ЧАККАЙТЕ БЕ!Нали Бай Дончо и дружината му три-четри пъти обявиха че са унищожили ИДИЛ ??!Пак ли изкараха плашилото с *** на предна линия? Пак ли краварите искат да пават зулуми в срения изток, че го закъсаха у дома а?!?

3

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААСмей се,сега като дойдат кюрдите,да не си тръгнете от Либия и да дойдат французите?И без това северна Африка е била френска и руска тритория на влияние

2

Митю очите

преди 3 години

Много пари наливат някои там...искат войни,тероризъм и кръв...И не ги интересуват деца,възрастни и мирни хора И ако се махнат от Сирия,пак ще настъпи мир и спокойствие.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

идил даеш ги създадоха САЩ и ЦРУ