10

Анонимен

преди 4 години

Любопитното е как тъй отиват и почват да претърсват- най-вероятно става дума за някоя работилница , за която са имали сведениия.

9

.

преди 4 години

До Дан санОтиди и пробвай да си извадиш разрешително за оръжие в Германия и Франция. Късмет ти пожелавам. За Швейцария... Там си съхраняват оръжието, с което служат, но в разглобено състояние и без муниции. Накратко. На пролетатриата в Европа и Русия оръжие не се дава. В Америка е друго нещо.

8

Орехи

преди 4 години

Тези овце кога ще се научат, че право на самозащита имат само богоизбраните. Другите са евтин, заменим материал и ако бъде решено трябва да биват убивани без съпротива.

7

Не ги вземайте

преди 4 години

Раздавайте оръжия на всеки, който има минимум основно образование, работи и плаща данъци, или е пенсионер. При сегашната политика на развъждане на *** след има- няма десетина години оръжията ще са жизнено необходими.

6

Дан сан

преди 4 години

В нормалните държави всеки гражданин с чисто криминално минало има правото да притежава огнестрелно оръжие за защита на своя и на други хора животи.

5

полицията е мудна

преди 4 години

полицията е мудна и хората имат нужда от оръжия за да се защищават от мангановите гоблини

4

Нямате представа

преди 4 години

Нямате представа колко е лесно да си изработите сами огнестрелно оръжия. Вкл муниции и барутС 3Д принтерите е още по-лесно - особено за някои компонентиНе могат да ви забранят да имате лично оръжие - все едно да забранят знаниетоВсе пак препоръчвам арбалети - не са забранени има и такива с пълнители ,полуавтоматичниима едни 240 дето трябва да се отстрелят

3

Анонимен

преди 4 години

Иззеха оръжието, но майсторлъка на притежателя не успяха да изземат.

2

Анонимен

преди 4 години

По селата особено в северозападнала бг нямаш ли оръжие си загинал. Има села които са забравени и от цар и от Бог. Живеят само стари хора които няма кой да ги защити. Колко са убииствата на възрастни по селата, някой води ли статистика. Или на баш управниците им е през дефовия колко възрастни хора са убити.

1

Анонимен

преди 4 години

Няма снимки,имена=фалшива новина.