23

Starija hush

преди 3 години

Вчера гледах в ютубе филм на КГБ.Борман помага на Хитлер да избега с подводницата U-500 oт Испания в Аржентина.Живе на брега на Тихиа океан в добре изглеждашто ранч модел.Умира на 12 фефруари 1964 година.Там има големи германски обшности ссобствена полиция и бизнес.Филма е руски и е оште в ю тубе.

22

юбералес

преди 3 години

До АнонименРазбира се. Лондон обявява война на Берлин. Лондон не е обявен за ''открит град''. Лондон е столица на държавата започнала войната - тоест центъра на агресията. Нормално е да бъде бомбардиран. Дрезден е обявен за ''открит град'' - град с уникална архитектура, който няма да се отбранява - няма ПВО и майки с деца от цяла Германия се заселват там по време на войната.

21

Анонимен

преди 3 години

До юбералесКво викаш, бомбардировката на Лондон била изключително благородна история?

20

юбералес

преди 3 години

До българинНе е важно чия е идеята, а кой е подписал заповедта - правителствата на САЩ И Британия. Бомбардировката над Дрезден е най-подлата проява в световната история.

19

Нищо ново

преди 3 години

Резултата ще е в това, че сградата ще бъде запазена и пак ще си остане туристически обект. Нищо че в нея ще има полицейски участък.

18

Анонимен

преди 3 години

А би трябвало да е музей!

17

българин

преди 3 години

До: номер 17 (Аланколу)Не разбрах какво точно искаше да кажеш?Обаче от всичките изброени хипотетични филми, гледал съм филм за английските бомбардировки над Дрезден над цивилното население, така че вече има такъв филм. Идеята е на един английски генерал.На това са разчитали и руснаците, защото Англия е нямала многобройна сухопътна армия, за разлика от Червената Армия. Понеже са ги обвинявали в бездействие, англичаните компенсират с авиация и бомбен килим.

16

Аланколу

преди 3 години

Време беше да му бутнат бараката след като направиха 500 филма против него. Аз още чакам филмите за Чърчил дето първи е обявил война на Германия, дето е избил милиони цивилни и е водил най-мощната пропаганда в световен мащаб срещу своите сънародници. Или пък филма как след войната масово избиваха германски градове, изнасилваха жени и оставиха окупираните германция да измрат от глад по лагерите. Също чакам филмите за Холодомор и кой всъшност изби десетки милиони бели християни в Ръша

15

българин

преди 3 години

До: номер 16Всичко разбирам за комунизма, само не мога да схвана каква е връзката между Радев и комунизма? По-голяма връзка има между Алберт Айнщайн и комунизма отколкото межеу Радев и комунизма. Въпреки че няма никаква връзка, Айнщайн е бил подозиран от американския посланик в Германия че бил комунист, поради което отначало му отказват американска виза.Впоследствие разбира се, става американски гражданин и то многоуважаван.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Паралела между Сталин и Хитлер е доста силен, ако питаш мен, а Радев и Нинова ги използвах само за да покажа, че Комунизма и в България (както и в Русия) очевидно не е заклеймен от уж реформираните леви. Нищо кой знае колко неразбираемо не съм казал.

13

Анонимен

преди 3 години

Ей, ти си като Мирча Кришан и краставицата. Ако ще и за извънземните да стане дума, пак руснаците и Радев са ти в главата.

12

българин

преди 3 години

До: номер 9 (Stalinista)Е и какво от това че араби закачат местни девойки и т.н.?Понеже става въпрос за Хитлер, да попитам ако сега Хитлер беше жив какво щеше да е разлчно?Гледах документален филм за ВСВ. Баба германка разказва спомените си (тогава млада руса девойка). Вика през нейното градче минавали части на дивизията Azad Hind, индийска Waffen SS дивизия от доброволци.Вика гледам ги как се мият голи до кръста, екзотични, черни, а ние млади момичета им се радваме че ни закачат... индийци

11

Анонимен

преди 3 години

А Рушия кога ще обяви Сталин за диктатор и масов убиец?Или ще е когато Нинова и Радев заклеймят Комунизма като човеконенавистна идеология?

10

Продължение на 4

преди 3 години

Всъщност има плоча и на тази снимка се вижда долу вдясно. Австрийците явно са се изхитрили и са решили да отпъдят хората, които искат да поставят цветя или венци, като използват сградата като полиция.

9

Анонимен

преди 3 години

До 8Сталин е имал някои добри идеи ама хората му са били без свободна воля (робство) или се подчиняваш или получаваш куршум. Хитлер е бил също национал-социалист, не е карал никой насила да му се подчинява, не е взел властта със революция и преврат. Няма как да е диктатор ,лидер да, хората са били готови да умрат за него.

8

Stalinista

преди 3 години

Линц и Виена са заприличали на бежански лагери. Афганистанци се боксират в парка, чеченци се гонят, араби закачат местни девойки, тук таме австрийка от по-грозните с арабин, целуващи се мъже. Тотален антипод на зрялото общество

7

Анонимен

преди 3 години

До 5Нека да го кажем така: Сталин е бил по-голям диктатор от Хитлер.

6

One

преди 3 години

Някой да не го е страх от нещо. Чер май както отиват нещата...

5

Анонимен

преди 3 години

Хитлер не е диктаторр, всички религиозни хора виждат света през розовите очила за тях света е розов и напудрен ходят робуват и чакат Господ да се върне и да ги освободи. Хитлер е бил враг на робството и заблудите, самият Месия и Антимесия много хора не са разбирали че са го боготворели.

4

Анонимен

преди 3 години

Не е задължително да се превърне в музей или нещо, тясно свързано с Хитлер. Но би следвало да има поне паметна плоча. Все пак се касае за известна историческа личност.