15

Измет Джонки

преди 3 години

Като говорим за градски транспорт, защо? Контрольорите подминават цветно кожите? И се правят на ударени! Имат заповед ли? Всеки ден се возя м градски транспорт, оня ден тези които косят тревата по паркове и между блаковете, около 15 човека с оранжеви жилетки се качиха се на автатабуса без маски и без билети, направих забележка ,защо са без маски? И 15 човека скочиха срещу мен, шофьора не реагира и останалите пътници, никой неме защити! -Казват ми ,че нямали пари за маски а с бутилка бира

14

Хахаха

преди 3 години

В тая жега, с маска, и забрана да се включва климатика, грАдския транспорт ще изгуби още мноооого десетки милиони!!!

13

ДА

преди 3 години

Днес ми се наложи да ползвам Адският транспорт за пръв път от началото на карантината.Мисля да не се повтаря!Защото само аз,като една глупачка си продупчих билетче и в двете посоки!Всичко пътува гратис-и бели и цветни!Да не говорим,че половината нямаха маски!

12

Анонимен

преди 3 години

От казаното тук от госпожа Лъжа, излиза, че само от билети за транспорта печалбата е над 10 милиона лева на месец, отделно абонаментните карти и платените зони за паркиране, т.е. общо печалбата трябва да е някъде около 40-50 милиона лева на месец. Къде са закритите паркинги, които мафията трябваше да построи с тези пари?

11

the Ghost

преди 3 години

Ако 24 млн. лв са загубите за 2.5 месеца, значи ли че за 12 месеца печалбата на столичния автотранспорт ~ 115млн. лв.... Ами браво... Добра печалба !

10

Ко Не

преди 3 години

това, че има спад на ползващите метрото не значи, че тези които в момента не пътуват не са си закупели предварително карти важещи за година или за няколко месеца.

9

Анонимен

преди 3 години

В наземния транспорт в София пътуват повечето от превилигирования етнос,а те си пътуват винаги безплатно,спокойно не обезпокоявани от никоя власт.Но за това всички институции слепи.И как да няма загуби бе Фандъкова.

8

георги

преди 3 години

предлагам 3лв за билетче да избием загубата на милия ни транспорт!Ежедневно с автобус 88 (оранжевия дерижабъл) се радвам в колко развит град живеем, след 10 дни и водата щели да ни спрат за 40-50-60 дни ... Няма проблеми , то по цял свят е така предполагам

7

Аз

преди 3 години

Само да не тръгне да увеличава цената на билета в градският транспорт. Както се засили да разширява синя и зелена зона в София без да се съобразява, че доста си загубиха работата.

6

да бе

преди 3 години

Какво ще рече на загуба, при положение, че принудихте хората да си пътуват с личните автомобили, разредихте курсовете, и накрая със всичката си наглос им казахте да пият по една вода за тяхна сметка и не им удължихте картите, които бяха закупили преди извънредното положение под претекст, че транспорт е имало и едва ли не си е техен проблем, че не са го ползвали. Същото като с КПП-тата и винетките

5

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли, че не трябва да си купувате целогодишни карти.Госпожа Ал Фандък кръв ще повръща, пари няма да връща!

4

Анонимен

преди 3 години

Бензинът поевтиня. Цялото семейство на работа с колата.

3

Анонимен

преди 3 години

С моята карта за цяла година аз съм на загуба, не те, та ще ни ги удължат ли с 2 месеца?

2

Редовен пътник

преди 3 години

От началото на пандемията работя от вкъщи и нямам нужда от градски транспорт, за да стигам до офиса. Сега ще ми възстановят ли сумата, която съм дал за 12 месечната карта? Питам реторично.... много ясно, че отговорът е НЕ... Фъндъчката я е грижа само за загубите на търговските дружества. Пък гражданите нека да си плащат данъци и такси.

1

от америка

преди 3 години

4 милиона реални загуби и 20 милиона ще прибере крадлата от герб