523

Анонимен

преди 3 години

...и българизмите на хроничните български ганнююввее влязаха в действие, ще се кръщава наред!:))))))))))))))))))))))

522

Анонимен

преди 3 години

Решено е вече... На заминаващи ще се казва Кристо, а на пристигащи ще е Враждебна.

521

Анонимен

преди 3 години

Кой тоя бе??? Тва летище го е строил бай ви Тошо. Тодор Живков е този на когото трябва да се казва леъището на България!

520

Бай Ганя

преди 3 години

Д а беше поне зачулил някоя сграда в Бг.например народното събрание

519

Българин

преди 3 години

Този многознайко да дойде да живее в БГ и на него ще кръстим някой сокак!

518

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 538Мда. Странно, как нямат нищо против български църкви, улици и пр да бъдат наричани на името на хора за които е известно, че са работили срещу България (като Граф Игнатиев), но световноизвестен артист от български произход, когото държавата не само че е прогонила с политиката си, но и му е отнела гражданството е недопустимо да бъде обмислян за кандидат. Същите тези припадат по "творчеството" на разни съветски колхозници, но световно признатото изкуство на Христо е "безмислица".

517

Анонимен

преди 3 години

Аз лобирам за Чобанова нива за име. Може и Иван Славко щото народа го обича с цялото си сърце защото крадеше от народа развяваше си пръднята за народна сметка и за благодарност казваше че тоя *** народ това заслужава. Кристо и Георги Марков не заслужават мньеее...твърду нье

516

Анонимен

преди 3 години

Русофилите мразят всичко българско, а седнали да обясняват колко българин е Кристо.За разлика от Кристо всики русофил е готов всеки момент, не да продаде, а да предаде България, докато Кристо нищо лошо не е сторил на държавата. По-скоро русофилската комунистическа фашистка държава му отнема българското гражданство и го обявява за невъзвращенец.

515

Анонимен

преди 3 години

До да,ама неА България принципно извини ли му се официално за това, че Комунистите му отнеха гражданството?

514

да,ама не

преди 3 години

Считам,че името Христо Явашев подхожда най-вече на някое предприятие произвеждащо пластмасови или хартиени опаковки!И най-добре е това предприятие да е свързано със франция или САЩ,тъй като името Хр.Явашев изобщо не се свързва с България!Доколкото знам,даже не е искал да говори български!Но Георги Иванов-това е друго нещо!но има още едно име -Асен Йорданов-човек,който почти целия си живот е отдал на летателното дело!И е неизмеримо по-машабна фигура от Хр.Явашев!

513

Анонимен

преди 3 години

Кръстете го на първия български космонавт - Георги Иванов или старото българско име на София - Средец или на името на някой български герой или средновековен цар,но не и на човек,който е мразил България и дори си смени българското име на "Кристо",цяла България го мрази този безродник,не може на негово име да кръщавате София,хората ще повърнат!

512

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 532Не си само ти. Цялата бригада дето работите на боклукчийския камион мисли така.

511

Анонимен

преди 3 години

По- добре да го кръстят на Джон Атанасов- той наистина не знаеше български, а измисли компютъра, та да има какво да опакова Кристо...

510

Анонимен

преди 3 години

Само аз ли мисля че това което правеше беше безмислено. Опаковане на сгради и тн е само генериране на смет.

509

Анонимен

преди 3 години

И от настоящи, и от бивши депутати нищо умно не можеш да чуеш.

508

Анонимен

преди 3 години

Само аз ли мисля че това което правеше беше безмислено. Опаковане на сгради и тн е само генериране на ***.

507

Жоро

преди 3 години

Нали го дадохме на концесия това летище, ,то не зависи вече от българина как ще се казва, може и да се казва Меркел София хахахах.

506

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 525Изкуството му се признава в целия свят, ***. Това, че на теб разбирането ти за изкуство се свежда до тухли и хоросан се дължи на професионалните ти ангажименти като общ работник на строеж.Не се притеснявай, летището няма да е на негово име, той такова нещо не е искал. Иска го някой, който си мисли, че световноизвестна фигура от български произход ще повдигне авторитета ни пред същия тоя свят.

505

Анонимен

преди 3 години

Ако летището е само едно в един град е най-добре да носи името на града в който се намира.

504

бай х

преди 3 години

летище али баба