74

Анонимен

преди 4 години

Не бях чувал за проф. Мермерски, но браво за адекватното и фактически издържано мнение. Хиперлибералните демократи не обичат да говорят за факти, защото тогава си личи колко зла и унищожителна игра играят.

73

Анонимен

преди 4 години

До Идеалист Реакцията на президента Тръмп е адекватна.

72

Идеалист

преди 4 години

Позицията на проф. Мермерски е адекватна.

71

Баи

преди 4 години

Ас лично го харесвам тръмп - шоу мен е от класа и се надявам да го преизберьт , иначе мразя - фашисткия режим вьв - сащ

70

дедо Ви

преди 4 години

Като се награби тълпата ще кротне!!!!!!!!

69

Икономист

преди 4 години

Професор Мермерски е толкова съветник на Тръмп, колкото аз съм астронавт. И понеже не съм такъв, той може да започне работа в БАН като младши асистент. Толова е голяма разликата в заплатите. Между другото, кой ги прави тези професори в САЩ и България ? Едва ли е Тръмп !

68

Анонимен

преди 4 години

"В щатите, в които губернаторите и управленията са от демократическата партия - там има вълна на неолиберализъм" Който не знае какво е неолиберализъм може да види кадрите.

67

9

преди 4 години

До Али Ръза Тяхното творение им се върна тъпкано ! На ви Майдан !

66

до не става така

преди 4 години

къде видя протестиращи бре герберски либераст кух, и полицая е арестуван и се води разследване и полицаята не е нападнала никой а пази сградите от кражби и пожари, сега освен да хрантутим тия ще плащаме ние работещите тези милиарди щети. Най обикновен тероризъм, с бомби, един е арестуван за бомби в Чицаго, ще протестираме ако не получи доживотна и то без протакане, искаме още утре да чуем присъдата. куха герберска тиква, добре че си си останал у БГ-то да хрантутиш електората на герб.

65

Не става така

преди 4 години

Ако бяха арестували веднага полицейския офицер с обвинение в убийство, нещата щяха да поемат по друго русло. Само че полицейският непукизъм, немарливост и простотия край нямат. Тръгнаха да се бият полицаите с протестиращите, арестуваха 700 души, хората скочиха и сега президент Тръмп ще гаси огъня с бензин, заплашвайки да вкара войниците в действие. Не става. А скоро идват избори. Това да не е България с ББ и Каскета?

64

Анонимен

преди 4 години

Нито Тръмп е адекватен нито ти. По- скоро си платен.

63

yes

преди 4 години

Най-после някой да се осмели да каже истината, че от демократските медии пуснали пипала навсякъде не може да се чуе гласа на нормалните хора, на истината, заливат ни само с фалшиви новини. Тръмп им разказа играта и тия *** в несвяст.Ако дойдат на власт пак едни хрантутници ще крепят други хрантутници на власт, а на обикновените работещи дупе да им е яко да ги хрантути.

62

Анонимен

преди 4 години

Разбира се че Тръмп е адекватен, повече от адекватен. Вашингтон ДС са само черни,с черна кметица,която саботира Тръмп от 1-ия ден, дори на инагурацията му местните черни не отидоха подкокоросани от тази кокошка,а на нея знаем кой и дърпа конците.Сега нарочно не изкара полицията и остави черните да мародерстват и палят дори църкви.Знае че електората и пак ще я избере и не и пука.Тези либерасти ламтят за власт и не ги интересува нищо друго.Хрантутят електората си на наш гръб плащат им храна,здравно осигурявне,наем,ток,телефон и ония цял живот не работят и освен дрога с друго не се занимават.

61

Путин

преди 4 години

Всичко върви по план, наесен пак ще помогнем на другаря Тръмп...

60

Анонимен

преди 4 години

аз се питам защо ли тези черни не протестират за другите 250 убити от полицията за година, или за 500-те бели или 250 "други" раси. Всяка година има поне 1000 убити и никой не реагира. Как са се "сетили" точно сега, когато има поне 1000 случая през годината и не са по-различни от сегашния. Интересно че и за другите случаи се чува , но след месеци, година,а за този чухме още на деня, преди да е приключило дори вътрешното разследване.Например можеше да се чуе след изборите-нормално след 5-6 месеца, ама не-режисьори и сценаристи бързат преди изборите да активират черния електорат да гласува.

59

Анонимен

преди 4 години

Адекватен??????Психиатъра му ли е казал че вече е адекватен??????

58

Али Ръза

преди 4 години

Майданите вече таймскуери ли ще са?

57

до 59

преди 4 години

Не, не. Не съм казал. Това го казваш ти.

56

Македонец

преди 4 години

Америка ке падне

55

Анонимен

преди 4 години

Протестите започнаха срещу полицейското насилие. Пeдoфила Дони Тръмплина видя възможност за размирици и заплува в свои води