21

Анонимен

преди 3 години

Дай Боже всичко всичко да приключи час по-скоро и с възможно най-малко жертви!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Чудят се какво да излъжат следващите жертви...

19

Анонимен

преди 3 години

Прочетете "Пушки, вируси и стомана" на Джаред Деймънд и ще научите за модела по койте се разпространяват болестите.Накратко- "всяка зараза е еволюция в прогрес" и търси максимално жизнено пространство. Единият от начините е да не убива гостоприемника си и за целта мутира към все по-несмъртоносен щам.Това накратко е бил пътя на всички епидемии от зората на човечеството до сега.

18

Анонимен

преди 3 години

Просто се научихме как да се справяме с него, затова губи силата си. Освен това е и лято, имунната система работи по различен начин. Но дано да мутира към нещо много по-слабо и да ни остави на мира, защото тепърва ще си даваме сметка колко щети е нанесъл и материални и психологични. Ние в БГ сме свикнали да живеем като кучета и пак ни се отразява, какво остава за хората живеещи като хора, за които целият им свят се срути.

17

до 16 от славянин

преди 3 години

Вие по природа сте ''умни'' затова и трябва едно и също нещо постоянно да ви се обяснява, тиквичке!

16

Славянченце

преди 3 години

Едно и също повтаряш, скучен си. Тъпо ти стана, че те сдухахме нали? Хаахаххаха , много е гадно сигурно... не се сдухвай пич споко! Да не се метнеш под влака сега? Горе главата ей ! Дори *** като тебе задлужават да живеят !

15

до 13 от славянин

преди 3 години

Така е, имам големи проблеми с миризмата на вмирисаните плъховe като теб, смърдят та не се душа!

14

до бау от славянин

преди 3 години

Covid-19 губи силата си, но ковидиотните плъхове увеличават ковидиотизма си! Искат постоянно да имат ''научно'' основание да стоят и да се вмирисват в дупките си, което е съвсем нормално за плъхове!

13

До Славянчето

преди 3 години

Явно имаш проблеми с миризмата и хигиената, тази дето те завива вечер не те ли чипка? Или няма такава? Тази дето те е родила за нея говоря , знам че имате интимни отношения с нея

12

до 8 от славянин

преди 3 години

''Ти по себе си ли съдиш? Да ти ... на чистия въздух да ти ! Къде го видя тоя чист въздух ? На Мусала ? Хахахахха''Навсякъде където няма смрадлими ковидиотицирани плъхове като теб въздухът е чист!

11

ПИШЕТЕ ТОЧНО

преди 3 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАГЛАВИЕТОВИРУС НЕ ГУБИ СИЛА - ЗА ЕПИДЕМИЯ МОЖЕ ЖУРНАЛИСТ ДА НАПИШЕ "ГУБИ СИЛА" НО РЕАЛНО ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ В ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ НА НАСЕЛЕНИЕТО ИМА ИЗРАБОТЕНИ АНТИТЕЛА СРЕЩУ ТОЗИ ВИРУС.ВИРУСЪТ МОЖЕ САМО ДА "МУТИРА" - ДА СЕ ЧАСТИЧНО ИЗМЕНИ И ПРЕДИЗИКА НОВ ОТГОВОР ОТ ОРГАНИЗЪМА НА ЧОВЕКЗНАЧИ ЧЕ РЕАЛНО СЕ СРЕЩАТЕ С НОВ ВИРУС.

10

MaйMyнaта

преди 3 години

Не губи силата си, пpocто еволюира в момента

9

Анонимен

преди 3 години

Губи силата си в Европа, просто защото вече 3 месеца ни държи. Изключение прави Русия, където тепърва набира сили. Питайте Латинска Америка колко я губи. Или пък Щатите... С рекордните по над 100 000 потвърдения случая в световен мащаб в последните дни трудно може да се каже, че "губи силата си".

8

До славянчето

преди 3 години

Ти по себе си ли съдиш? Да ти ... на чистия въздух да ти ! Къде го видя тоя чист въздух ? На Мусала ? Хахахахха

7

Бау

преди 3 години

До славянинДоста глупав човек си ... Не спираш с любимата си конспирация. Стотици хиляди медици взеха по 100долара от Сорос да лъжат!

6

славянин

преди 3 години

На *** обаче страшно им се иска ''апокалиптичният'' вирус да увеличава силата си понеже са родени плъхове и най-много от всичко обичат да се крият и да се вмирисват в дупките си! Слънцето, чистият въздух и физическото движение за тях са омразни ''смъртоносни'' фактори!

5

Сократ

преди 3 години

Нищо не губи, сега ще се ушием яката. Тепърва започва филма. Важното, е че моловете отвориха, че на кифлите им беше скучно!

4

Анонимен

преди 3 години

Кой губи? Какво губи? Аааа грипа ли, е нормално - лятото грипните епидемии затихват.

3

гост

преди 3 години

Губи нанайци. Рашките си го развъждат, Америка и Бразилия също.

2

Бау

преди 3 години

Съмнителни изказвания малко, но се радвам.