21

Анонимен

преди 3 години

Дори да бяха успели да ги откраднат, какво щяха да направят с тях? Ролекс не позволява часовниците му да се сервизират никъде другаде освен в оторизирани дилъри. Стане ли за сервиз отиват там и ги излавят за нула време. Рано или късно. Вече нещата станаха толкова проследими, че тия хора такива вещи могат да ги въртят само в подземния свят, в който случай те струват десетки пъти по-малко от реалната им стойност и винаги има опасност да ги закопчаят.

20

Анонимен

преди 3 години

Ограбиха евроценностите и американските ценности.Народът взе евро- и американските ценности - ролекси, айфони.

19

Анонимен

преди 3 години

Това е най-голямата разпродажба в историята на САЩ.Ролекс за 1 долар. Запада искаше да продаваме предприятия за 1 лев, а защо хората да не си купят ролекси за 1 долар?

18

Края на глобализма

преди 3 години

Застрахователни изкушени с маскирани стихийни обяснения - тия по принципп са опуртьонисти та няма какво да ги жалим.

17

Щерю

преди 3 години

На мен някой от село така ми сви "Москвича" за 5 млн. долара - та добре, че имам още един...

16

Анонимен

преди 3 години

Пропускаш да споменеш, че чернокожият полицай бе веднага арестуван, съден и пратен да си лежи присъдата. А в случая с полицай Шовин дори се дърпаха да предявят обвинения докато не стана дебела работата.

15

Анонимен

преди 3 години

Кавичките трябва да са за "протестиращи", а не за ролекси.И ми се струва, че магазинерите сами са си ги откраднали.

14

Анонимен

преди 3 години

Тоя ролекс струва колкото приблизително 50 кила злато :)

13

Анонимен

преди 3 години

До ГрешкиАми то и протестите обхванали цяла Западна Европа преди години заради френското *** бяха съпроводени с разграбване, чупене и улични грабежи. Арабския квартал в Лондон сами си организираха защитата, защото полицията не смееше да наруши правата на г а м е ни те. Един немски социален работник минал през "лош"пубертет, познаващ проблема отвътре го каза най-точно: безделници, деца на работещи от гетата се чудят с какво да си вдигнат адреналина.

12

Анонимен

преди 3 години

Кое в тоя часовник струва $2.4 млн.????

11

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО САМО ТАКА!!!ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ ДА ПЛАЩАТ А ДЪРЖАВАТА ДА ИМ ПЛАЩА НА ТЯХ!!!!САМО 1 ОБВИНЕНИЕ ЗА СМЪРТТА НА ЗАДУШЕНИЯ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ТАМ СА БИЛИ 4 ПОЛИЦАЯМНОГО ИМ Е МАЛКО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТАМ!

10

Анонимен

преди 3 години

До Кое е расизъм?Излезе и официална статистика. Убите от полицаи бели са много повече от знеш кои. Оказваше ли "хубавеца"сериозна съпротива на полицайте? Оказваше! Е? Два пъти се опитват да го казат в полицейска кола! Лежал за въоражен грабеж и нахлуване с взлом! Сега плаща с фалшиви банкноти. Безработен. Нямал пари, но бил дрогиран!!!! Е!

9

Кое е расизъм?

преди 3 години

Преди три години в същия Минеаполис, където полицаят бастиса Флойд, друг полицай - чернокож и - ако се съди по името - може би мюсюлманин застреля ей така, от слаби нерви, невинна бяла австралийка. И нямаше протести, пожари и грабежи. Интересно.Дали пък случайно някои псевдолиберали не прекалиха с хипертолерантността и не внушиха на някои, че всичко им е позволено и трябва само да дочакат повод, за да се развилнеят?

8

Това ли

преди 3 години

е най важното един фалшив часовник, покажете истината там в хамерика всичко гори.

7

do 1

преди 3 години

Искат да кажат, че не били компютри ами компоти

6

Да

преди 3 години

САЩ колко преврати, бунтове, майдани, революции, направиха по света с хиляди жертви.... Нека видят как е!

5

Анонимен

преди 3 години

В Сибир има огромни неусвоени територии, подобни революционери са добре дошли там.

4

Грешки

преди 3 години

Няколко неточности:Протестиращите нищо не са откраднали, вандалите са организирани геупи, които се разкрват с тракове където има протести и се пускат да рушат и чупят, след тях има още групи организорани, които изнасят стоката. Незнам кой ги организора, някой мислят че е заради застеховките кпито магазините ще вземат иначе не биха продали нищо заради карантината в кпято нищо не работи.Протестиращите са ползвани за параван

3

Анонимен

преди 3 години

Тия са борци за свобода. Бързо да заминават за родината на свободния пролетарият-Масква. Там тия бакърените ще ги пратят на скаутски лагер в Колима....

2

Въпросчо

преди 3 години

Вярно ли е , че повечето н.е.г.р.и са пожелали да се преместят в Русия ? Казали им , че там обичат революционерите и всеки е добре дошъл.