14

Един от 87-ма

преди 3 години

Да ви кажа от любопитство и аз реших да направя матурата. Лесна е като цяло. Не бях чувал само за естетическа сфера на общуване, аз съм набор 87-***. Стихотворенията са си същите, които помня с изключение на едно. Значението на думата апогей със значение на разцвет не вярвам някой да не знае значението й. Да ви кажа на изпит -теста от 7 клас, когато се явяват,имаше много по-сложни въпроси. Например какво е остракизъм?Това го нямаше в учебника . За правопис имаше например как се пише иззвънели.

13

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, маските затрудняват дишането, особено като си под пара и все пак стресиран.Но в магазините и транспорта - никакво сваляне на маските. *** веднага ще се почувства задължен да кашля до посиняване, да иподсмърча, да киха., и то ако може - над главите на всички. Или във вратовете им. Превързан с маската, *** губи вдъхновение за изяви.

12

Не!

преди 3 години

Браво на децата!Матури? Глупости на търкалета!

11

Обективен

преди 3 години

Да са се подготвили!!! Матурата си беше супер лесна. Погледнах от любопитство първите 10 въпроса и те бяха свързани с правописа. Не би трябвало ученици на 19 години да се затруднят.Да не мислят, че са направили подвиг?

10

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега матурка отново ,но не как се пише отивам или утивам,защото е смешно за 12 клас матура със толкова *** въпроси!

9

Анонимен

преди 3 години

Модулът за оценяване предвижда среден 3 за 23 точки от 100 възможни.Няма и четвъртинка знание? Да се смееш ли или да плачеш?!В нормалният свят искат 55 -60 т. за тройка.

8

Бай Колю

преди 3 години

Колосално!!! Разследваща журналистика. Топ ниво. Уау.

7

Анонимен

преди 3 години

Тази матура точно за 15 минути си готов ако знаеш!

6

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега отново на матура ,ама не за пети клас,а за 12 клас !

5

до 2

преди 3 години

Всъщност, нямаш идея колко си прав за бунтарите. От началното училище (6 ОУ) имаше група металисти. До един се проявиха още преди 20-те- кой със свъхдоза, кой- гние в пандиза. Тотални *** и аутсайдери. В гимназията (2 АЕГ) нямаше кой знае колко "бунтари", но, за когото и такъв по-безотговорен да се сетя, е тотален аутсайдер.

4

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда от коментар,матура за трети клас да анулираш,и да търсиш причини,че маските им пречели,че незнам кое направо си е смешно!

3

Анонимен

преди 3 години

Не е необходимо да общуват за да се предаде вирус предава по въздушно капков път особено в затворени помещения. Вместо да са благодарни, че успяха да намерят квестори.

2

Анонимен

преди 3 години

Е, и?! Някакви нули, бъдещи берачи на малини. Да се анулират и себе си. Големите "бунтари" до един стигат максимум до професионална квалификация "барман".

1

Анонимен

преди 3 години

Относно маските, нормално е да не го свалят в затворено помещение. В магазина или градският сваляш ли я. Ако може на матурите без маски да разрешат и в магазините и градският транспорт.