150

Зозо

преди 3 години

Абе като ви казвам, че ще валят бомби в Ухан.

149

Анонимен

преди 3 години

Хей Ром"с....марш в камерата .......

148

Не се чудете!

преди 3 години

Китайските тирани укриваха истината за корона-вируса, също както кремалските тирани укриваха истината за Ченобилската радиация и това е, защото комунистите навсякъде по света нямат морал. Какво повече да ви обяснявам, всички знаете това, защото сме го изпитали на собствения си гръб... бг

147

Ром"с

преди 3 години

Как точно сега "изтече информация" от СЗО !?) и защо от АП,а не от ДА КАЖЕМ ...Стампа,Известия,24 ЧАСА ..

146

Ром"с)

преди 3 години

Примката се затяга около СЗО ,Тръмп не иска да плаща ...,ФранциЯ,Русия ,Германия ...искат да създат нова организация подобаващата на СЗО,тъй като изгубиха доверие към СЗО ...носят слухове и видимо имат почва под себе си...че СЗО защитава интересите на фармацевтически компании,Бил Гейтс... и доста членове на СЗО имат сметки в офшорки.Тръмп когато говори ,то той знае защо тъй говори и има някакви доказателства за това ...но ние сме свикнали ,да не ни се разваля вярата в институциите ...

145

Лора

преди 3 години

Организациите на ООН трябва да бъдат в добри отношенив с всички правителства и държави. Има много политика навсякъде и се налага да лавират, за да не поддържат добри връзки и комуникация. Това е причината да не критикуват публично Китай.

144

Jon

преди 3 години

Сърдят се , че Китай забавил 1 седмица данните, а те какво направиха с тия данни? Мотаха се средно с месец преди да затворят летищата и да вземат мерки! Толкова ли е лесно да се изследва чисто нов вирус за който не знаеш нищо? И при положение,че има основание Китай да смята , че е нападнат с биологично оръжие - нормално е да не споделя информация веднага!

143

Анонимен

преди 3 години

За много работи е прав Тръмп. И за "мирните протести" на отрепките в САЩ е прав. Ама нали цялата работа е да го сгромолясат. Вече нещата са много прозрачни след речта на Байдън.

142

Анонимен

преди 3 години

СЗО вече не съществува. Тръмп много добре направи, че се изведе САЩ от тази абсурдна организация.

141

Анонимен

преди 3 години

До Тц!Също лъжа е и написаното че "Всъщност за първи път от много време, Доналд Тръмп наистина се оказва прав" ! Тръмп бе прав в повечето случаи. А The Associated Press и останалите медии бяха винаги в грешка или просто лъжеха нагло. Включително преписващите от тях.

140

До по долу

преди 3 години

Не знам защо трябва да се " мрази" точно Бил Гейтс,човека който дава мииарди за откриване на ваксина и помогна изключително много го при лечението на Еболв Африка..Хейтъри се упражняват на негов гръб с поредните дебилщини за ***.

139

Анонимен

преди 3 години

От цялата работа никой на нищо и на никой не вярва вече .. и всички мразят Бил Гейтс . това е едно от малкото положителни ефекти от ситуацията . .също така лъсна кой какъв е и колко му е акъла

138

Анонимен

преди 3 години

Китай се изложи меко казано.Ако беше затворил Ухан поне на 01.01. а не на 20.01. пораженията за света вероятно щяха да са по малко.Няма как този рязък пик в Ухан да е станал изведнъж,поне месец по рано е тръгнала заразата,а и по рано.В Ухан са концентрирани много европейски заводи,това търговски връзки,полети,както и туризъм.Имат и американски.От Ухан има директни полети до Германия,Италия,всичко това са директни контакти за кратко време.

137

Истукан

преди 3 години

Цялата история с коронавируса е лъжа. Ще ги уличат един ден в тази лъжа и измама.

136

Енгелс е ренегат

преди 3 години

До :-)А Маркс е написал Капиталът, а не ТКЗС-то или АПК-то.

135

Гост+

преди 3 години

Глупости на търкалаци: една седмица, 10 дни, 2 седмици - това са смешно малки срокове когато изследваш нов вирус и решаваш колко заразен е. Друг е въпросът, че когато не се знае какво се случва, всеки тртябва да вземе превантивни мерки. Дано поне за в бъдеще да се реагира превантивно. По-добре да се окаже, че тревогата е била фалшива, отколкото това, коет се случи.

134

Щото

преди 3 години

май ще се окаже, че в повечето случаи Тръмп е бил прав.

133

Аз

преди 3 години

Айде на американската пропаганда!

132

Хихи

преди 3 години

Комунист комунисту око не вади Шефът на СЗО, етиопския комунист, защитава, едва ли не с цената на живота си, китайското ***. Напълно опорочиха идеята на Световната здравна организация. Ами направо да я преименуваме на Комунистическа здравна организация. Щото и цялата и работа беше такава. Никаква.

131

Шаши

преди 3 години

СЗО обяви за добри, най - лошите неща. Направиха ни на нищо. С маски, без маски, после пак маски. И какви ли не глупости. И накрая всичко вредно е полезно. Така е удобно за Бил Гейтс и откачалките зад него.