27

Анонимен

преди 3 години

Че Русия е зле зле е ама да ми казват че 5580 е повече от 65000 не го вярвам. Променете малко и статстиката кво толкова. Новини са поръчкови нали.

26

Анонимен

преди 3 години

Така и не разбрах какво е това COVID-19, хайде за корона вируса как да е.Обаче защо трябва постоянно да цитират СЗО като някаква първа инстанция след като непрекъснато греши и се оплита в неверни и недоказани твърдения. Според мен не е достатъчно Тръмп да им спира финансирането, а трябва да им се потърси отговорност и то веднага.

25

Анонимен

преди 3 години

Може би ще доживеем момента, когато ще има само два дневни теста. На бухал-гартера и на неговия шофьор. По-евтино е и коронатя няма шанс...

24

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с тези "фалшиви новини"..............ставате смешни!!!!! Я по-добре напишете какво става в прехваления ви краваристан!!!

23

Анонимен

преди 3 години

СЗО се спонсорира 20 % от държавни и 80 % от частни фирми, как тогава да не им вярваме.

22

Анонимен

преди 3 години

А що Баце да е отговорен за тестовете. Те са диагностична процедура, плащана от здравна каса. Че Баце е виновен за кравата Милка също знаем, ама иначе, може и по сериозно малко.

21

Анонимен

преди 3 години

А у нас тестовете са колкото да ги има, по-малко правят само Албания и Украйна, скъпи са, нема Боце да дава напразно пари я, друго си е магистралка, стадионче, заличка

20

Анонимен

преди 3 години

СЗО, бабинтавитрънкина!

19

Анонимен

преди 3 години

Броя на направените тестове, зависи от набраните проби.Колкото повече не се спазват мерките, толкова повече се разпространява вируса. И не е съществено важно дали си хванал с тест всички или не, щото така или иначе и теста не е панацея.Само *** си мислят, че всички данни се събират, за да жонглират те "експертно" с тях.Който управлява процеса, знае как, на останалите все нещо не им е както си мислят.

18

Анонимен

преди 3 години

За вчера по брой новозаразени за денонощието на един милион (1М) население се открояват много групи държави - начело са група държави от Близкия изток начело с Катар, който има 542 новозаразени на 1М население. На второ място са държави в Южна Америка начело с Чили (286 на 1М), Перу (169), Бразилия (68,5) и т.н. Третата група са САЩ (67), Панама (87), Мексико и Канада. Друга група са Беларус (89), Русия (62) и Молдова (27).

17

Ром"с

преди 3 години

В Русия най-много тестове в света са направени ,та затова и има най-много .А виж тези от СЗО където получават на Каймановите острои и ....пари от фармацевтически компании и от организации с лаборатори ,това не се пише!що ли ?Защо за Ебола нямаше пандемия или ... тези са артисти от СЗО,затова и Франция,Германия,Русия ...искат да правят друга организация ,а Тръмп е прав,че спира финансирането им ... !

16

Анонимен

преди 3 години

При нас са най-малко,щото са най-малко тестваните.Есента пак ще ви арестуват по домовете.Помнете ми думата.

15

Анонимен

преди 3 години

При нас не спада,ние сме си постоянна величина.Май ще си влачим ковид-а до следващата зима.

14

Анонимен

преди 3 години

до 12 Одисей1, ето тьi?

13

тя

преди 3 години

В Зап Европа умряха десетки хиляди -Италия , Франция ,Англия,Испания, Германия ! СЗО не ми приказвай врели -некипели !

12

Krom

преди 3 години

До Анонимен 7 - Владимир, ето тьi? И сега като ги яхне Володята до 2036 та направо в "светлото бъдеще". Там и рублата ще укрепне, и барела ще поскъпне. Може и нова Лада с антигравитационен двигател да пуснат.

11

Гошо

преди 3 години

СЗОто ,колко и да му се слагате на Тръмп пак без пари ще сте

10

Анонимен

преди 3 години

Не Източна Европа като цяло, а част от Източна Европа - Беларус, част от Русия и донякъде Украйна. При това става дума само за заразените, а не за починалите, които са малко.

9

тя

преди 3 години

Прав е Тръмп - да се спрат парите им и да се закрият , не са нужни на никой !

8

тя

преди 3 години

Ало, не си наясно за Източна Европа - тук са най-малко заразените ! Невключвам Русия ,Украйна ,Беларус !