12

Анонимен

преди 3 години

Направо ми се драйфа от такива *** !

11

Анонимен

преди 3 години

Бля ,бля лъжите на слугинажяа на Борисов. Когато гледам такива направо ме е гнус от тяхната безличност и безродност ,отишли в Европа под предлог че защитават родината а те мислят единствено как за да запазят огромните си заплати и как де ласкаят властта !

10

Анонимен

преди 3 години

Стратегическа автономност на ЕС в здравеопазването? Няма начин, защото в България заповедите на някакъв си здравен министър се приемат или отменят на другия ден. *** ми, дойди ми. Статията намирисва на фарма PR.

9

Онбонго дава Любов

преди 3 години

Този на снимката е толкова гнъзен извратеняк педелвайс ,че направо като му видя гейската извратена мусура и ми се драйфа!

8

Анонимен

преди 3 години

Лекарства не може да се вкарват току-така,има доста вредни и недоизпитани лекарства, това дава и права на гиганта Байер,но именно в щатите имаше увредено здраве на хората от лекарства.да не говориум за Индия,където си изпитват новите лекарства колко хора са инвалиди,болни или измрели,това да не ви е пирони или дъски?Това са лекарства и химия и други модерни технологии!

7

комунистически лозун

преди 3 години

гиДа не оставим неодрусана нито една слива в нашето село!Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две!Съветските болни - най-здравите болни в светаВсички луди - на борба за мир и световен социализъмХигиенизацията - враг на бактериологическата диверсия!Събличай се бързо - и други чакат зад тебПри директора се влиза само по голяма нуждаВъшката е най-опасният враг на родината - унищожавайте я!Не слагай чужди тела в устата сиДръж маркуча си в изправностДругарки,дамските въшки са срам за

6

комунистически лозун

преди 3 години

гиБира се отпуска само на членове на профсъюза!Преди пиене не употребявай алкохол!Във връзка с ремонта на столовата, храната ще се приема през задния вход!Турското кафе е виетнамско25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР лозунг от афишите на циркВсеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма!Всяко яйце - бомба; всякак кокошка - летяща крепост срещу агресорите!Всеки набран домат - кабърче в леглото на Кенеди!Селянино, изми ли си яйцата?

5

Анонимен

преди 3 години

Еу съществува само по телевизията. Разпада е вече факт.

4

Андрей Ковачев

преди 3 години

всява паника и трябва да бъде съден подобно на проф. Стоименова. Имаме прецедент.

3

Анонимен

преди 3 години

ГЕРМАНИЯ-БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ-ИРАН...ОКАЗА СЕ, ЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ТАКАВА ОС ХАХА

2

Анонимен

преди 3 години

Проектът за Съединени европейски щати начело с Германия няма да се осъществи, но поне къща на село се построи...

1

Анонимен

преди 3 години

пангерманизмът на това човече от пиринския край е добре известен, но за негово съжаление не е модерен от 80 години насам