9

Анонимен

преди 3 години

До anon 15Баси т(ъ)пото парчe е тоя.....Англичаните са се доказали като смели люде с кураж за милиони! А повечето български хронични ганнююювее са се доказали като такиВИ! :)))))))))))))))))

8

Минаващ

преди 3 години

Само 235 паунда? Много са малко за цялата хамалогия, описана в статията. Добре, че има и такива хора. Но мисля, че би следвало да е повечко заплащането.

7

бай ганю

преди 3 години

ако няма такива смелчаци като този едва ли ще се намери ваксинаостаналите се крием под леглото с паранояпроцеса е безопасен но никой не го разбира а само се страхува за разлика от мишоците този ще има с какво да се гордее един ден

6

Анонимен

преди 3 години

Aми какво пък, светът има нужда и от такива балъци, за да върви напред. Надявам се поне да не си е изхарчил 235-те паунда за дрога или пиячка

5

Анонимен

преди 3 години

До Браво 7Англичаните са мега *** повечето бели роми.....По-екстравагантни роби от хроничните български ганнюювее и говвнююве трудно се срещат. Българеският БКП лаййнювецц може само да се тресе от пърдежи и *** солфеж години наред :))))))))))))))))))))))))))

4

Вирус

преди 3 години

Спрете да пишете глупости! Ваксини срещу RNA вируси няма и няма и да има. Вече 40 години само глупости се пишат за ХИВ, е? Докаде сме 🤣

3

Анонимен

преди 3 години

"Иска ми се някой ден да кажа на внуците си, че съм тествал ваксината, която е спасила света", категоричен е Джак.Тоест, че е бил опитно зайче. Тоя е бая умен, а?

2

43 хил. паунда

преди 3 години

Както винаги, англичаните са modest and prudent. Просто знаят, че ако дадат милиард, разликата между 43 хиляди паунда и един милиард ще бъде открадната. Континенталните бюрократи са вълшебници в разсипията на средства.

1

ПЪРВИ

преди 3 години

Нямам коментар. Но съм първи. Нека да се знае. Това е важно.