128

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовХристо Христов: Типичното за демокрациите е да извъртат фактитеОтивай при любимите ти диктатури, руши

127

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128"Доста хора са навързани на хранилката"Сега да не се окаже, че всички, които могат и знаят неща са "навързани на хранилката" и извън нея сте останали маргиналите, без образование и мързеливите? Щото ако е така, "хранилката" всъщност е едно успяло общество. И преди да ми обяснявате, че сте неграмотни, но духовно извисени, да ви напомня, че сте ***.

126

Чебурашка

преди 3 години

До 1Първо, не съди по себе си и не мисли, че всички имат любим политик. Имам домашен любимец а не любим политик. И второ, това как биха постъпили други на мястото на Радев изобщо не го оправдава. Защото не може същество с манталитета на крадлив старшина от артелната да има претенциите да бъде български генерал, държавен глава и морален стожер на нацията.

125

Treska za byagstvo

преди 3 години

ако българите презираха "конформизма" до са сите щехте да висите на бесилата, заедно с църковни лъжци, джамийски ***, тук таме някои бизнесмен/дама, законотворци, а полицията ни щеше да се чуди как да удържи партизаните, щото армия която да го прави нема.

124

1950

преди 3 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ :СОФИЯ : Е ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДО 1989гНЕ БЕШЕ ЦЯЛА Н.Б. НО СЛЕД ТОВА .......

123

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоАз не се интересувам от това какъв е списъка с детските ти мечти. Абсолютно неграмотен си, и това личи отдалеч. Без никакви условности. Значи, средно образование. Въпросът е, средно общо или средно специално. Съдейки по глупостите за сторителен инженер или електроника, евентуално си завършил някой ПТУ/СПТУ/техникум (сега се казват по друг начин, но са си същото нещо), макар че и това не е много сигурно. Кадърните момчета от тия училища всъщност са доста читави.

122

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...., и автоматично им залепям минуса,без да чета и се замислям!...Приятелю, мисленето не е е за всеки, поставяй си минуси без да четеш и бъди щастлив!

121

Анонимен

преди 3 години

До СКОРПИОН !Извинявам се,че ти натиснах плюс,но Радев събра доста повече гласове от цялото управление на ГЕРБ през всичките им години,въпреки,че геберите са доста повече хора и купуваха гласове или манипулираха гласовете.

120

СКОРПИОН !

преди 3 години

До истина е. 128 Първо Радев не е жена да го харесват, и от къде си сигурен, че само във София не го уважават и признават за президент- обединител на нацията. Математиката ти с процентите, е много слаба. България не е София!!!

119

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКогато БСП управляваха,имаше повече свобода,демокрация и права за хората и не бяха следени,преследвани,мачкани,уволнявани,тормозени и убивани масово хората!

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Тези които ви оставят гладни са точно БСП отделно,че са престъпна шайка терористи българоубийци,която слугува на вражеска държава- русия

117

проф Т.Карамански

преди 3 години

До ПроСоТо Ало о о ПроСтоТо маргиналче от Горно нанадолнище ,я ми обясни метода на Клъф или метода на крайните елементи ПГС-арче

116

Анонимен

преди 3 години

До истина еНе само столичани,доста хора в цяла България са навързани на хранилката и само тези хора са добре,останалите хора нямат права в България.

115

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм протов ГЕРБ,но съм против да смазват опозицията БСП(защото ние имаме нужда и от опозиция),а те ги оставиха гладни,принудиха ги да уволняват хора и работни места,като смазаха бизнесмените им,приходите им,преследват ги и мачкат всяка възможна опозиция!

114

Анонимен

преди 3 години

сега бълг.поколение изучава друга история ако все още учи де -книги не чете особено пък исторически за силата на бълг.дух -той тоя дух се изпари остана в малцина -идеалисти които все още вярват в силата на България -дано

113

До 128-истина е

преди 3 години

Ти да учиш за матурата и да спреш да плещиш неща които не разбираш ,недорасъл философе!Истината ще я разбереш като порастнеш и заживееш във реалният,а не във виртуалният живот като сега!

112

Анонимен

преди 3 години

До Цирков сандвичАми те Просото и Козлодуя са един и същ бре.

111

Анонимен

преди 3 години

Прав е тука.Уви ,такива като Светльо от БТВ е пример как се използват думите за откровени лъжовни внушения.Изобщо 20 г бтв доказа ,че е антибългарска телевизия бореща се за всички други ,но не и за българите.Без нотка расизъм го казвам

110

Анонимен

преди 3 години

Е прав е тука.Уви ,такива като Светльо от БТВ е пример как се използват думите са откровени лъжовни внушения.Изобщо 20 г бтв доказа ,че е антибългарска телевизия бореща се всички други ,но не и за българите.Без нотка расизъм го казвам.

109

истина е

преди 3 години

Радев не го харесват само столичаните ,за щото 60% от тях работят на само на столове в министерства ,агенции , комисии , още на стотици мижитурски места , и знаят , че ако падне тиквата от власт , ще останат без работата за която вземат заплати за тоз де духа !Т