163

Иван

преди 3 години

И да добавя, хем зная че полицията не прощава има толкова убийства от полицията и пак си продължават с наркотиците, грабежи, убийства, ознасилвания кражби...

162

Иван

преди 3 години

Нег_ра е указал съпротива при арест кво изка да му се молят ли. Все пак трябва да имаме страх от полицията иначе защо ни е ако я игнорираме. Ако си беше стоял на г_за щеше да е жив. А и с оглед на досието му доста време се е задържал жив.

161

ДДРОнег

преди 3 години

Срещу това неравенство спрямо жените няма ли да се борят феминистките, това е сексисъм :"Според данни на National Safety Council от 2013 до 2018 година, шансът, ако си мъж, да бъдеш убит от полицай е 1 на 1000 - по-голям, отколкото да умреш в катастрофа с мотор в Америка. Шансът, ако си жена е значително по-малък."

160

Анонимен

преди 3 години

Да де. Тези 1000 души си ходят мирно и изведнаж полицията ги убива!?!Моме, статистиката не е само цифри, а наука. А науката е да "четеш" цифрите, да ги разкодираш.

159

Анонимен

преди 3 години

Статистиката за убитите полицаи също е лесно достъпна в интернет (дори с имената и датите). Около 150 всяка година, като около 30 от стрелба.В g00gle търси "us cops killed per year".

158

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да има толкова жертви даже са малко като се има предвид , че там може да си закупиш огнестрелно оръжие както обикновени вафли тук и всяко престъпление е с огнестелно оръжие.

157

Щерю

преди 3 години

Джордж Флойд при ареста му оказал сериозна съпротива. Преди това въпросният чернокож бандит лежал в затвора за въоръжен грабеж и нахлуване с взлом. Сега бил заловен да плаща с фалшиви банкноти. Безработен. Нямал пари, но бил яко дрогиран.Не подкрепям задушаването му, но явно това е бил поредният нагъл чернокож.

156

Анонимен

преди 3 години

159Мисли повече.

155

Анонимен

преди 3 години

Все си мисля, че трябва много да наглееш, за да ти седнат на врата и да те удушат.

154

Съдията Дред

преди 3 години

1000 жертви на полицаи ? Много манипулативно твърдение . Да не би към тия "жертви" да добавяте извършителите на въоръжени грабежи... изнасиилвачите.. крадци ... наркопласьорите .. и всякакви други американски гангстери които са били застреляни докато са се опитвали да избягат от полицията ? И могат ли такива да се нарекат жертви на полицията ? Я ДАЙТЕ САМО НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ. ТЕЗИ С ЧИСТО СЪДЕБНО МИНАЛО.... дали ще се съберат 3-4 за последните 10 г. ?

153

Анонимен

преди 3 години

Бай Тръмп го закъса заради тия протести.Бай Дън му взе вече 10% за изборите!

152

Eл Булгаро

преди 3 години

До АнонименЕ точно на тази полицайка и лепнаха 15 години, след като съдебното жури я намери за виновна. Този бял полицай също ще "яде дървото", защото предумишлено или не причини смъртта на човек пред очите на цял свят. Тук в САЩ все пак има съдопроизводство и наказания. За разлика от Родината, където правиля няма!

151

Shark

преди 3 години

И тези са тръгнали да оправят света. Та те собствената си държава не могат да оправят. Демокрация били, ако това е демокрация, значи нещата са много сбъркани. А когато в Русия арестуват някой на протест започвате да бълвате това и онова. Къде са сега плювалниците против Русия да изкоментират ставащото в любимата им САЩ?! А!

150

Анонимен

преди 3 години

Щом при това положение българите емигрират там, значи у нас е 300 пъти по зле! Тук и да убият някого на улицата като Чората, като Чакъра в лозята на Харманли, като Милен Цветков, тълпата не само, че не протестира, но подкрепя убийците и казва - Време му беше да го претрепят този гадюга! Няма мене да утрепят, я!

149

BGar

преди 3 години

И тези ни са "светлия пример" за демократична държава!? Колкото по-далече, толкова по добре!

148

NewOne

преди 3 години

Случващото се показва едно:Когато стотици години е господствала идеята з превъзходство на една част от обществото над останалата, Когато политическия елит на същата част иска да се промени в рамките на 50-на години - обществото като цяло не е готово.Стереотипите са залегнали толкова дълбоко в съзнанието на всеки отделен американец.Америка привидно е променена, де факто - не.

147

Баи

преди 3 години

Тежка е участта на всяка дьржава докарала народа си до гражданска воина всеки тоталитарен режим пада рано или кьсно , америка след -50 те от символ на демокрацията и просперитета се превьрна в един от наи тоталитарните режими - можем само да се надяваме ,че разума ще надделее и ще има реформи - защото сегашният модел на управление не вещае нищо добро и можем да очакваме распада до 2-3 г

146

мнение

преди 3 години

Досега си мислех, че това е държавата, в която ВСЕ ПАК, при цялата условност на твърдението, в САЩ има някаква законност, ред, справедливост. Оказа се, че докато те задържа, полицай може и да те убие, и то по зловещ начин. И някой да очаква тази гледка хората да я приемат спокойно? Нищо подобно - протести и сблъсъци с полицията, явно недоволството от полицията и от порядките в цялата държава се изливат сега, дошъл е моментът.

145

Ако

преди 3 години

Само,някой е наблюдавал,каква гмеж се изсипа в САЩ,по времето на Обамата,ще се досети,защо се случва,всичко това!

144

popa

преди 3 години

леле, пращайте децата си там, там там, много е хубаво