281

до 288

преди 3 години

през 60-тте години,по време на хипи движението,света бе едно много по-спокойно място,хората спяха навън,пътуваха на стоп,нямаше омраза,какво се промени от тогава в света-емиграцията,и щатите и европа бяха много по-чисти от пришълци,повечето бяха местни,малцинствата нямаха привилегии--------------------------------------------------------------------Просто колега - промениха се субстанциите които приемаха въпросните хипита. Просто сега са по-силни, и достъпни за повече хора!

280

егати

преди 3 години

Чета:... не могъл да се реализира и след това влиза в затвора за 5 години....А пък ако се беше реализирал, за колко ли години щеше да е в затвора?

279

Анонимен

преди 3 години

наркоман и пласьор на фалшиви пари

278

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ ко ? Педофила Биден ли да сяда на Стола? Ай ходи се *** в гъзъ с тия глупости мче. Тръмп ще е президент до живот ако не си сгрял, сядай чети малко.

277

Аз

преди 3 години

Незнам какво пискат. Въоражен грабеж, по затворите по затворите бил. Въобще не ти трябва.

276

Българин

преди 3 години

Какъв красавец, какво интелигентно изражение. Но, по-добре да не го срещате!

275

Щерю

преди 3 години

Джордж Флойд при ареста му оказвал сериозна съпротива на полицаите. Два пъти се опитали да го вкарат в полицейската кола, но той ги събарял. Преди това въпросният чернокож бандит лежал в затвора за въоръжен грабеж и нахлуване с взлом. Сега бил заловен да плаща с фалшиви банкноти. Безработен. Нямал пари, но бил яко дрогиран. Ами изглежда, че полицаите е трябвало с торта и кока кола да го почерпят..

274

Анонимен

преди 3 години

Порно актьор и "добър" баща който щеше да научи децата си на "труд"

273

васил

преди 3 години

на коя негро като му видя муцуната най - малко 20 години при бай ставри за превъзпитание иедин съвет към мукамбите като са недоволни от САЩ пътя и русия - ссср там ще видят къде зимуват раците

272

До Учуден

преди 3 години

Джордж Флойд е крадец, рецидивист, специалист по въоръжен грабеж. И Мандела ли така?

271

оставете ги

преди 3 години

Ами, Тръмп да остави американците в ръцете на такива като Джордж Флойд - да крадат, убиват и нападат с оръжие, а полицията да се оправдава, че и престъпниците имат права. Оставете чернокожите престъпници да вилнеят над мирното внаселение. Да му дойде акълът в главата на населението.

270

Анонимен

преди 3 години

през 60-тте години,по време на хипи движението,света бе едно много по-спокойно място,хората спяха навън,пътуваха на стоп,нямаше омраза,какво се промени от тогава в света-емиграцията,и щатите и европа бяха много по-чисти от пришълци,повечето бяха местни,малцинствата нямаха привилегии

269

Анонимен

преди 3 години

До УчуденТака е. През идните столетия да си дрогиран и да си криминален тип ще е гордост и ще се получаваш пенсия за АБПФК. А ако обираш и мандри ще ти се пише за борба срещу фашизЪма.КомунизЪма ще победи!

268

Учуден

преди 3 години

Това е новия Нелсън Мандела. Ликът му ще отпечатан на сто доларовата банкнота.Паметник ще му се издигне. Ще остане в историята като борец са правда и свобода.През идните столетия ще се почита деня на рождението му с военни паради.Тъй де - що народ захлеби покрай него от обраните магазини.Ама що няма и статия кой е полицая дето го уби ? Обикновено медиите винаги изравят данни за белите-нацисти от къде ли не. Да не би да е върл демократ ???

267

защо се пропуска

преди 3 години

факта че е лежал 5 години в затвора за въоръжен грабеж !!!???защо се пропуска факта, че е останал без работа заради юдо-масонската карантиназащо се пропуска факта, че се е опитал да пробута 20 фалшиви долара на магазинера, който се обажда на полицията !?

266

Анонимен

преди 3 години

Клоуна в белия дом има още 6 месеца......

265

Анонимен

преди 3 години

"Българин в САЩ"Чадо....от сТолипиново ли пишеш?

264

Един от Юг

преди 3 години

"Срещу протеста, който бе мирен, започна да се стреля с гумени куршуми и сълзотворен газ, за да може Тръмп да отиде на църква."Хайде стига с тези лъжи де!Никой не стреля срещу мирни демонстранти!Антифа напада конната полиция и за това започват да стрелят!Нищо общо с отиването на Тръмп в църквата!

263

продължението

преди 3 години

До Анонимен 273 И докато Флойд е имал някакво престъпно минало, има много жертви на американската полиция , които не са направили нищо погрешно , нямали са досиета . Попадат на полицай , който ги убива . Някои полицаи биват осъдени , други не . Не знам защо в протестите не се споменава и за останалите жертви на полицейския произвол . Та това трябва да спре - полицейската бруталност и недосегаемост. Не може хладнокръвно да убиеш окован , или невъоръжен човек и да няма наказание за полицаите

262

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 273 Явно нещо му е прещракало , защото след излизането си от затвора някъде 2014 или 2012 /не помня / , не се замесвал в престъпления , работил е , тоест показвал е желание да се поправи . По твоята логика , затворите в САЩ трябва да са празни , защото полицаите трябва да са изпотрепали затворниците . И докато не си се объркал , не му оправдавам простъпките , ако и тук е бил виновен , щеше да си получи присъдата и да си лежи в затвора . Следва ...