14

Petya Hindlekar

преди 3 години

Ако има лов за хора първа ще се запиша . Ненавиждам човечета тормозещи животни . Дано никога да не ви стигнат парите , надявам се , че ще дойде ден да усетите болката на всички убити животни . АМИН.

13

Баровеца-СФ

преди 3 години

Кви глупоси бе мъжки!

12

до 8

преди 3 години

Страшни глупости си написал. Точно женска Кане Корсо разхождат в квартала. Е, няма такава лигла в света! Неприятното е единствено, че от лиготия се ослюнчва безобразно.

11

дедо от Сирищник

преди 3 години

В Перник всичко е възможно ...

10

митница Олтоманци

преди 3 години

До Анонимен Централната влас не упражнява властта си в Перник . Те са друга губерния ...

9

Анонимен

преди 3 години

КЪДЕ СЕ Е ЧУЛО ВИДЯЛО НАРКОДИЛЪР С ПУДЕЛЧЕ

8

Анонимен

преди 3 години

Този тип престъпления се покровителстват директно от централната власт, не от местните РПУ-та, както е например с наркоразпространението. Защото са израз на много долни човешки инстинкти, на елементарното усещане за превъзходство.

7

сигурно

преди 3 години

Срещу 1000лв. ,и всичко ще се забрави !!! Така действа БГ.съд !!

6

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко дни срещнах кучето си с познато за нея куче - женско Кане Корсо. Подушиха се, заиграха се. Моето куче е порода "безвредно". Поуплаши се по едно време, защото онази се движеше много бързо към нея, и леко изръмжа. Едва я спасих. Тези породи имат смъртоносни инстинкти, които могат да бъдат задействани дори да е добро животното. Ако изобщо трябва да бъдат разрешени, трябва кучкарят да полага изпит и да се гледат в специални предпазващи условия. Но аз личо гласувам да ги забранят.

5

.

преди 3 години

*** нещастни!

4

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи си извратен *** и заслужаваш и теб да те завържат на дърво и да насъскат срещу теб кучета. Кучетата са жертви на хора като теб, който намират за интересно на наблюдават агонията и смъртта им

3

Анонимен

преди 3 години

Забранете всички опасни породи на скапаната територия, бе! Пълна забрана и ако някой я нарушава, да бъде съден като убиец!

2

джаф

преди 3 години

Бой с кучета - примитивна радост за хора с мноооого комплекси.

1

ДДРОнег

преди 3 години

Фактът , че такъв тренировъчен лагер е разположен в центъра на един града за мен означава, че престъпниците са се чувствали недосегаеми и явно е така !!!Очаква ги тежка условна присъда от 1-2 години !!!