26

Анонимен

преди 3 години

10 Русия толкова гледа Г20 че на последното Путин си тръгна защото рязко му прилоша. А в Русия го съсипаха по форумите че пак излага страната. Никой не го отрази. Всеки се прави че не го вижда. Накрая на маса самичък в ъгъла. Хората ги е гнус от този сме.шник. После си прави пиари с някакви племенни вождове от Африка. На честването на победата в ПСВ Макрон пък го напрсви за смях като каза че руските оръжия ся анимация. Кагебееца гледаше като натровен!

25

Българин

преди 3 години

До Христо ХристовЧети историята, комрад. Случайно да имаш спомен как завърши предишната надпревара между СССР и САЩ?

24

Брат

преди 3 години

Обичаме руснаците и няма как да го избегнем. Те са наши братя.

23

Анонимен

преди 3 години

ВЪН руснаците от България.ИДИТЕ ДОМОЙ!!!!!!

22

Мразим Русия

преди 3 години

НА НЕЯ ДЪЛЖИМ, РАЗРУХАТА В ИКОНОМИКАТА И МОРАЛА В ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ХОРАТА.РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ, НИ НАПРАВИ ПРОСЯЦИ ТЕ НА ЕВРОПА И "СОЦ--РОБИ НА ТРУДА"!

21

Бай Петко

преди 3 години

Хе хе! Много са ми смешни микробританчетата. Една бивша империя, свила се като шагренова кожа на някакви мижави я има, я НЕ 300 000 кв. км. има наглостта да се зъби на Земята на арийците!? Смях! Тия от Лондонград май продължават да си мислят че са някакъв значим фактор. Крайно време е да проумеят че са един проскубан британски лъв, вързан на каишка в задния двор на Белия Дом. От Вашингтон му позволяват от време на време да тича зад вратата и да ръмжи срещу минувачите, ама никой (от СЕРИОЗНИТЕ) НЕ му обръща внимание

20

българин

преди 3 години

Путин да организира парад и на 17 септември.Защото тогава се е състоял историческият съвместен парад с участието на Червената Армия и Вермахта в Брест - Литовск при окупирането на Полша.Ангела Меркел обаче мисля, че ще откаже евентуална покана за участие на Бундесвера от страна на Путин...

19

Анонимен

преди 3 години

До Айде беНе си много умен - става въпрос за противопоставяне/война, а параден кон на война...е нещо като умен ***. Казва се оксиморон!За работа се ползват можещи и издържливи добичета!

18

Айде бе

преди 3 години

Американският мустанг да се състезава с дръгливия руски катър. Не е ли смешно?

17

Анонимен

преди 3 години

Безплатно е само сиренцето в капана.

16

Анонимен

преди 3 години

Г-7 вероятно защото Германияотказва да участва в срещата в сащ.

15

Анонимен

преди 3 години

Аз съм свикнал с тежката заблуда, в която живеят някои пишещи тук, но понякога просто не мога да повярвам.В САЩ проблем е преяждането, а не гладът.Има безброй места които дават безплатна храна.

14

Август

преди 3 години

Велики нации, големи надпревари, а ние им гледаме косурите.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Полюциите на рушитата за безкрайни и безаналогови.

12

Анонимен

преди 3 години

Народът на Америка е гладен и разграбва магазините, за да се нахрани. Гладните бунтове се представят за грабежи.

11

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея и САЩ си приличат.Народът е гладен, а лидерите гледат как изстрелват ракети.

10

Анонимен

преди 3 години

Американците са велики, но само в техните филми и в техните очи.А Русия им е лоша, щото имат да си връщат.

9

Анонимен

преди 3 години

Американската мощ е измислица и илюзия, няма такова нещо. Тя се крепи само на вярата, че напечатаните хартиени долари струват нещо. Една епидемия и *** като мухи. А ако им се случат няколко форс-мажорни събития наведнъж и са мъртви във водата.Китай и Русия трябва да работятза деградацията на долара.

8

Анонимен

преди 3 години

А най-важното е, че самата Русияне се интересува от този форматГ-8, нека малкобритания и канадада се противопоставят колкото сиискат, за Русия е по-интересен Г-20.

7

Анонимен

преди 3 години

Това че са доставили космонавтис новата ракета още не е някакъвуспех. Тя тепърва трябва да се докаже,че може да работи продължителнобезаварийно. Руските експертисмятат, че е постигнат само някакъвзрителен ефект , но дългосрочнотози тип ракета няма да просъществувапоради големите разходи за поддръжкаслед всеки полет в космоса, т.е. еднократнитеракети са по-ефективни.