48

Mari_n

преди 3 години

За да стане наистина независима държава, Русия трябва да промени Конституцията, написана от американците при Елцин.

47

Анонимен

преди 3 години

35 имаш ли си на идея каква глупост си написал? Последните 5 г Бг икиномика почти 20% ръст. Руската около 35% спад. Мин.заплата в Русия 12 130 рубли. В Бг ако ги обърнем 24 400 рубли. Средна според Путин вземали 73% от руенаците около 17 000 рубли. В Бг средна заплата е около 50 000 рубли. Айде тоя не.адекватник да не ни оправя. Един Боко го слага в джоба си отвсякъде. Тоя да оправя Венецуели и Никарагуа и да спре рекета над Бъшгария, че ни писна от Газпром и Лукойл и милиардите източвани от тя

46

Демократ

преди 3 години

Кога ще се гласуват санкции и ембарго срещу режима в - сащ по примера на - кндр които спря временно доставките на свинско и соя от -сащ

45

Анонимен

преди 3 години

Лилипути изпълзял от землянката. Всички руснаци под строй да гласуват.Нещастници !

44

Анонимен

преди 3 години

Темата не е интересна - все ще е на някаква дата. Но е хранителна за дриплювците, които само чакат да се появи нещо за Русия! За всяка дррисня плащат! Бедна била! Хе-хе! Нека някой ден и ние станем толкоз бедни! Крим! Забравете Крим! Ако не бяха зелените човечета, Третата отдавна да беше свършила с милиарди жертви. Ние щяхме да бъдем сред първите!

43

Анонимен

преди 3 години

Крим е заграбена територия по най-долния и мошенически начин от Русия. Русия е окупатор и крадец на чужди територии и то от най-доверения си брат Украйна. Как се нарича брат който влиза в къщата на брат си и започва да убива, братоубиец. Русия е братоубиец и каквото и да прави от тук нататък ще си остане братоубиец за векове.

42

Анонимен

преди 3 години

Много късно е 1 юли, руските роби трябваше да гласуват за зануляването на президентските мандати на Путин на 23 юни и след това да започнат всенародните тържества, паради и банкети по-случай новата путинска конституция на 24 юни. Сега колхозниците няма да могат да отпразнуват подобаващо голямото събитие в живота на Русия.

41

Анонимен

преди 3 години

Владимир Занульоннъьй........Мхаааааа..............

40

СССР

преди 3 години

Поне една добра новина, сред всички лоши новини разпространявани от медиите на Запада?!

39

Анонимен

преди 3 години

До Илиев Чакай да дойдат комунистите но власт тогава ще видиш как се краде и разграбва България.

38

Анонимен

преди 3 години

ИлиеФ, аз бих ти предложил да запалиш джапанките за блЯдистан да помагаш за централна канализация в големите градове като кОмсУмолск на амур.

37

до 48

преди 3 години

КГБ Schrott

36

Анонимен

преди 3 години

Путин държи юздите здраво, няма какво да го разколебае.

35

Илиев

преди 3 години

Като имам предвид каква беше Русия по времето на Б.Елцин и каква е днешната РФ,бих предложил на народа си,Вл. Путин да управлява България само 24-ри месеца.Сигурен съм,че ще излезем от десетгодишната пандемия на сегашните управляващи,държавата ще тръгне напред и нагоре,някои от индивидите ще си отидат на местата и ТЕ ТАКА!Иначе,България ще продължи да се "изпразва",докато се доближим по население до "братската" нам държава,Северна Македония!

34

Анонимен

преди 3 години

До Джедай МастърАко ползвам твоята логика, бих казал, че през 681 г. Аспарух е анексирал България.

33

Джедай Мастър

преди 3 години

До АнонименКога винаги е бил Крим рушки, бе ушанко, прочети малко, преди да повтаряш като папагал пропагандата на Путлър. През 1783 г. крим е анексиран, т.е. завладян от Рушия. Ако това е винаги, то и България винаги е била турска.

32

Анонимен

преди 3 години

Крим винаги си е бил руски шматарок, човека просто те дразни, защото не можеш да се правиш на жигосан ястреб в момента. *** ти гори откъм кафявото

31

Анонимен

преди 3 години

Крим в момента е окупиран от РФ и това е факт. Отделен въпрос е кой признава това.Също така е факт, че тази скала излезе на РФ все едно от чисто злато като цена на придобиване. Откак я заграбиха, всичко им тръгна надолу.

30

Анонимен

преди 3 години

До ПешоКакво и е българското на сегашната ни конституция?

29

Медвед

преди 3 години

И докато западните медии се надпреварват да лъжат за уж успешния полет на SpaceX, ние в Россия завършихме успешно тестовете на съвсем нов вид манивела