68

Анонимен

преди 3 години

До СкептикТва беше и любимата фраза на комунистите, за които всичко хубаво е в бъдещето,а мизерното настояще оправдание в името на същото това бъдеще.

67

Скептик

преди 3 години

Пилците се броят наесен. Не е казано случайно.

66

Анонимен

преди 3 години

В Швеция успяха да постигнат втората в света след Белгия средна смъртност на човек от населението за седем поредни дни, а през месец май са твърдо на първо място в света по този показател. В Швеция, както и в България, има ясно изразена цикличност в броя на починалите в рамките на седмицата, т.е. не се отчитат веднага през събота и неделя.

65

Анонимен

преди 3 години

тази статия от гоогле транслатор ли е?

64

Анонимен

преди 3 години

Преди около 5-10 дни, за едно денонощие в Швеция имаше 9,5 починали на 1 милион население - първо място в света. На второ място в света - Великобритания с 6 починали на 1 милион. На трето и четвърто място бяха Перу и Чили с 4 починали на 1 милион. Вчера нещата са други, но да изчакаме още 3-4 дни да отминат събота и неделя.

63

Анонимен

преди 3 години

До HandelЗначи решението е просто - не чети ДВ и ти ще си добре.Е, не точно, но поне жалкия ти опит за ирония се обръща срещу скодоумието ти.:))))))))

62

Handel

преди 3 години

За политиците, които се интересуват преди всичко от евентуалното спечелва на следващите избори, правенето на чудовище от коронавируса е много изгодно. Ето цифрите за Италия: - при население 60 милиона ""естесвената смърност" е 600,000 на година. Естествено през студените месеци е повече, така че грубо да приемем, че през студените месеци умират 400,000. А от коронавируса досега са умрели... 33,000 на средна възраст 79,5 години. Кой знае защо обаче DW това не го пише.

61

Handel

преди 3 години

Ех, ако и шведите само знаеха колко са зле... ама пусто - не четат DW.

60

>

преди 3 години

До Lan"Работническо дело" "интелигентно написана"Мхм, интелигентно, интелигентно-комбайнерската.

59

Lan

преди 3 години

79 - и Работническо дело си беше пропаганда, но поне малко по-интелигентно написана. Настоящата е направо обидна за четящия...

58

Анонимен

преди 3 години

Графиките ви не показват никаква стойностна информация.Статистиката не е за всеки и особено за малограмотни индивиди.Отделно, вървите по един-два месеца след събитията.Не Швеция е шлагера ДНЕС а Америките.Там в момента вируса буквално унищожава държави.Перу е толкова силно поразена колкото никоя дуга страна.Ама ви ми припявате за Швеция където буквално нищо не се случва.

57

(-_-)

преди 3 години

А аз си мислех, че Работническо дело е пропаганда.. Доживях да видя как в същност е по-зле днес от тогава!

56

me

преди 3 години

само като види човек текста "Процентът на смъртност в различните страни на един милион души" му става ясно колко може да научи от подобна статия...

55

Шведа

преди 3 години

Е ква стана тя, чак ми иде да ритам !

54

Анонимен

преди 3 години

Шведите го закъсаха яко, въпреки че са рядко населена държава, което ги спаси от заразяване на по-голяма част от населението. По заразени не са първи в света, но имат най-голяма смъртност на човек от населението в последно време - става дума за починали за денононощие на човек от населението.

53

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който има глава на раменете, отдавна е забелязал, че смъртността я Швеция от вируса е най-високата в света, особено в последният един месец.

52

Анонимен

преди 3 години

европа пикае газ,че на швеция не и пука от вируса и само се чудят каква глупост да изкарат в медиите за да я очернят

51

Анонимен

преди 3 години

Този вирус излезе по-голяма измама от кацането на луната.

50

Анонимен

преди 3 години

Няма да спрат да плюят Швеция до последно. Да видим дали умрелите за година ще са повече от миналата.

49

Щирлиц

преди 3 години

Снимки от космоса няма ли да публикувате,та да е "научно доказано",м?