20

Анонимен

преди 4 години

До СтаматКоронавирусите не са един или два. И не са от днес :) Нищо чудно и динозаври да са умирали от коронавируси понеже по принцип тези вируси са главно по животните :)

19

Анонимен

преди 4 години

Като ги гледам на снимката по-скоро генетични проблеми ... инбреднати твари.

18

Що тъй до 13

преди 4 години

Чумата от 14 век, която затрива 30%-50% от европейците и тя ли е от ваксини ?Ти въобще не си осмислил , че всички тези неща сочени за "виновници" за болестите през 20 и 21век, от почитатели на всевъзможни коспиративни теории, антиваксъри, нюейджъри и пр. реално до 20 век не ги е имало. И въпреки това пак е имало страшни болести и епидемии.А през 1918 светът е бил във изтощителна война, глад и мизерия. На никой не му е идвало на ум да ваксинира , при това 600 милиона човека.

17

Сериозна наука

преди 4 години

Ами, тези специалисти ако се разровят още малко, може да се окаже, че и динозаврите са се натръшкали от този вирус или поне по-тежките, които са кихали по-начесто.Резонанс, майка!

16

Анонимен

преди 4 години

Всичко руско убива. Далеч от тея допотопи!

15

Стамат

преди 4 години

Динозаврите също са измряли от корона вирус. Банални ставате вече!

14

Анонимен

преди 4 години

Цитирам една извадка от написаното по-горе за "руския грип": "По онова време вирусологията още е много неразбираема наука, а главното твърдение, което се разпространява за пандемията е, че тя е предизвикана от колебанията в горната атмосфера на земята, които създават токсичен въздух, тровещ хората." Това е доста странно. Може би през 1891 година са имали сателити за изследване на горната част от атмосферата на Земята. Или прадядото на Ал Гор е наблюдавал Луната през бутилка бърбън...

13

Рамзан Кадиров

преди 4 години

До До 12 Що тъйТи не си добре бе, руски ***. В началото на 20 век е абсолютно невъзможно да се ваксинират 600 млн човека.Между другото, Испанският грип е с произход Китай /както повечето от пандемиите/

12

До 12 Що тъй

преди 4 години

Що тъй не знаеш, че пандемията от испански грип се е разразила след ваксинирането срещу грип. Ваксинирани са 600 милиона души, 100 милиона от тях умират. Агонията при жертвите е започвала няколкото часа след поставянето на ваксината и до 3-4 дни са умирали. Пред фактите и Боговете мълчат. Но колкото повече години отминават, толкова повече истината се потулва.

11

Що тъй

преди 4 години

Тогава, както и по време на испанския грип са умрели хиляди и милиони, като при това: - е нямало СЗО- нямало е ваксини- нямало е фармацефтични компании- нямало е пари от Евросъюза за източване- нямало е Щаб, който да плаши хората- нямало е едната камара глупости, в които почитателите на конспирациите варватИ въпреки всичко, тези епидемии ги е имало и са убили маса народ.

10

Анонимен

преди 4 години

Поредната порция глупости.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6те са първи братовчеди Николай II , Джорж V , и Вилхем II

8

да,да ама не

преди 4 години

До Анонимен 1Имаше ли Гьорче главче или немаше - я не знам ама есенеска капче си купуваше!

7

ши наразболеятчумите

преди 4 години

Бол-ест броди пи света,наречена,луда глава.прибирай вересиите боже и събаряй сцената

6

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОт цар Павел,сина на Екатерина Велика,започват убийства и атентати срещу руските царе,а първата руска "пролет"(ако може да се нарече с този съвременен термин) са декабристите вдигали въстание през 1825г., доста преди Окт. революция,такива "пролети" срещу владетелите на европейските държави е имало и в Англия,Франция и др.Руския цар Александър Втори,на който дължим свободата си,също е убит от два последователни атентата,той плаща с живота си!

5

Анонимен

преди 4 години

Дядото на кралица Елизабет II Джордж и руският император Николай II си приличат като близнаци.

4

Анонимен

преди 4 години

Така и не разбрах защо през 1891 г са го нарекли Руски грип?

3

ПроСоТо

преди 4 години

еми хорошо!..Дайте сега нещо и за "Испанката болест" от началото на двадесети век!

2

Анонимен

преди 4 години

За принц Алберт Виктовр има съмнения, че той е бил Джак изкормвача.

1

Анонимен

преди 4 години

А за вас няма ли български и международни празници,вчера ден на детето,днес на българските герои,нищо не пишете за това,а ни пускате статии с "философско" съдържание - "Имаше ли Гюро глава,нямаше ли?"