15

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

А , откъде са тия 3-милиона на Спас Русев ,бе....ха,ха,хааааааааааааа....КАК СЕ ОТКАЗАВАТ 3-млн. ДЪЛГ.....ХА,ХА,ХААААААААА...??!!!МОЛЯ , ДА МИ СЕ ОБЯСНИ ....ЩОТО СЪМ МНООООГО ПРОСТО СЕЛЯНЧЕ...!

14

Анонимен

преди 3 години

Поредния крадец на милиони..

13

Анонимен

преди 3 години

Ами ако знаеш ,че 100% парите ти са от червени куфарчета и си правиш бизнеса от държавни поръчки-сто на сто и ти ще застанеш на килимчето и ще се разделиш с едни 20%. Отмина времето на Мистър 10%...

12

божков им каза

преди 3 години

Божков им каза, че веднага ще се разиграе същата схема - викат поредния измислен май милионер и "поема издръжката" на ЧАСТЕН клуб? Не ви ли прави впечатление, че масово са с дела "на изчакване" и няма мърдане - иначе при бай Ставри! То не бяха "захарни афери" при оня от Микре,, дело за "побой и изнудване" при Марешки, що зам. министър и министър бяха обвиняеми и...НИЩО! Ама щом ги привикат да стават спонсори на нещо, явно веднага се отзовават?

11

естествено не знае

преди 3 години

До АнонименЕстествено че не знае - "назначен" е май за милионер като повечето, защото до демокрацията май живееше с жена си и две деца в гарсониера в "Дружба - 2"! Нали видяхме списъка от Бобокови - май това са раздадените при "назначаването им за милионери" парички? И сега, който го привикат, почва да "помага"....

10

помощ

преди 3 години

Спас тегли от банките и Левски трябва да ги връща с лихвите.

9

Активист на БСП

преди 3 години

Спас е бил на килимчето пред Джиросания!

8

Анонимен

преди 3 години

Имало едно време държава, която се упрвлявала от 240-те разбойници. Те били разделени на различни shaiki, а най-голямата избирала Главатаря. Там живеел и Али-Баба.През 2013 г. той открил нова пещера Национална лотария. Пещерата била малка и затова разбойниците не я забелязали и не я обложили със специален данък. Една година Али Баба плащал 10% данък, като всички останали.Пещерата се развила и напълнила с богатства. Разбойниците я забелязали. През 2014 г. разбойник от Опозицонната shaika внесъл закон, за да обложи Пещерата с 15% данък върху оборота.Това значело Пещерата да се затв

7

Анонимен

преди 3 години

Делянчо се завръща на бял кон.

6

TT

преди 3 години

Какво стана с акциите???Куриерчето Диков да не се е загубило някъде из пясъците на пустинята?

5

Анонимен

преди 3 години

Това е пълна измама! Да ти дължат 3м. и да не ти пука а да продължаваш да харчиш за някой, който гони и рита една топка означава, че въобще не знаеш как си изкарал парите!!!

4

Зозо

преди 3 години

Спас Русев не е свикнал да дава, а само да взема. Време е обора на властта, на всяка власт Леевски да върви в Щ група :)))))))))))))))))))

3

Спас Русев

преди 3 години

Купи Вивском за 300млн.Сега е оценен за 1,2млр.Сделката ще стане факт през второто тримесечие на 2020г.Загубата за държавата е 900млн.,които пък са печалба на "бизнесмени" като Русев, Братя Велчев и. При такава печалба, какво са 3млн.? Това е такса спокойствие, която и Божков плащане.

2

Зозо

преди 3 години

Голямата новина - се оказа голям напън, малка пръдня :))))))))))))))))))))))))

1

123

преди 3 години

Дали бизнесмен се разделя с 4 милиона от добро сърце?