8

Пловдив

преди 3 години

Престанете с тези пропагандистки статии,вие сте срам за журналистиката.Продажници.

7

БИЛ 3

преди 3 години

Хайде сега, помолете Бил Гейтс да ви даде достъп до windows клъстерите, защото СУПЕРКОМПЮТЪРА на Гаргамел дори не могат да го пуснат камо ли да пренапишат целия този софтуер.А, отделно никой няма да ви даде този софтуер. Ако искате можете да пробвате и да принудите Бил. Опитайте.

6

Анонимен

преди 3 години

Непрекъснато противоположни неща за този вирус научаваме. Преди известно време пишеха, че според германски учени издържа едва ли не само минути върху различни повърхности. Имаше изследване, че безсимптомните носители не са заразни - дете във Франция с десетки контактни лица, нито един случай на заразен Сега точно обратното. Големи учени, голямо чудо. Защо просто не си признаят, че съвременната наука е безсилна? Нищо против науката, но знаем повече за космоса, отколкото за един *** вирус.

5

БИЛ 2

преди 3 години

След това трябва да напишете AI за случайно генерирани уравнения за анализ. И всичко това трябва да работи под управлението на супер клъстер.Разбрахте ли нещо? Съмнявам се!!! А, и да разберете, какво от това? Бил ви го каза в лицата. Ясно без увъртания. Разберете. Това е Свят, в който един футболист печели милиони. Няма проблем. Само, че ние не сме съгласни с такъв Свят.Хайде сега, помолете Бил Гейтс да ви даде достъп до windows клъстерите, защото СУПЕРКОМПЮТЪРА на Гаргамел дори не може д

4

БИЛ 1

преди 3 години

Ще разгадаят ли мистерията с "тихите носители" на коронавируса?Бързия отговор е: Не!Комплексния отговор е: Няма да стане!!! Можете ли да направите програма, която да управлява едновременно 100 машини за анализи? После софтуера трябва да бъде пренаписан за КИТАЙСКИЯ СУПЕР КЛЪСТЕР ПОД WINDOWS (ЕВРОПА НЯМА ТАКЪВ). Попитайте Бил Гейтс. Той ви го каза точно и много ясно. Има и още... Трябва да напише и модул, който използва всички класически и познати уравнения в биоинформатиката. След това AI за

3

П.Петров

преди 3 години

Този начин на РАЗПРОСТРАНЕНИЕ СИ Е ХАРТАКТЕРЕН ЗА ГРИПОВЕТЕ!!!!! Това си се знае от 100 год.Има си носители на вируса,които не се разболяват,а самите болни си разпространяват вирусите задължително!!!!И почти всички вируси се разпространяват и от докосване и дори само от дишането!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета.

1

Бау

преди 3 години

Дано го разгадаят бързо.