145

българин

преди 3 години

До: номер 150С две думи да ти кажа: Сложно е.Не се прави сравнение така.Всичко идва от беднотия и неграмотност, а не от цвета на кожата.Бил съм в САЩ преди години.Случайно попаднах в такъв квартал - на чepнокожи.Еми... признавам си, чувствах се като бяла врана. Нищо не ми се случи, но така ме гледаха че все едно съм марсианец, демек - "Ти какво търсиш тука?"Във кварталите с латиноси пък са ножари, любители на хладните оръжия.Никъде не е безопасно. Освен във Джорджтаун във DC и други.

144

Анонимен

преди 3 години

Недейте да броите колко черни са убити от бели защото ако започнем да броим колко бели са убити от чернокожи престъпници може и да загубите облога!

143

ние трябва да си--

преди 3 години

направим наши изводи и да видим има ли подобни случаи и у нас ?

142

op stiga

преди 3 години

Sorosko pederaski stil statiq

141

Анонимен

преди 3 години

кои са по-големите расисти,белите или черните,хайде да направят експеримент-да мине чернокож през квартал населен само с бели и да мине бял през квартал населен само с ***,да видим кой ще стигне невредим до другия край,тогава пак ще приказваме кои са расистите,омразата е в тях ,не в белите

140

Анонимен

преди 3 години

90% от убийствата на чернокожи в САЩ са дело на чернокожи, но явно това не е проблем.

139

Американ

преди 3 години

До Американ:;"***" минава, ама "н e r p и" дава звездички?

138

Американ

преди 3 години

Никой неще да зададе въпроса защо подобни случаи, по няколко на година, има само с ***? Защо не с "жълтите" или мексиканците от всякакъв вид, или с някой друг? Защо само с ***?

137

Баи

преди 3 години

Русия и китаи да нанесат вьздушни удари за да бьде спряно етническото прочистване в - сащ час по скоро Всички демократични дьржави от - ес да осьдят политиката на геноцид на - сащ и да наложат - санкции и ембарго на всички американски стоки

136

Анонимен

преди 3 години

Така е защото винаги кварталите с черни стават гета и има най-висока престъпност. Факти

135

Анонимен

преди 3 години

тук ще е същото след 10-15 години, само че ние нямаме полициявече има доста полицейски риалитита, от където човек съвсем реално може да придобие представа, защо статистиката с чернокожите е такава ... до сега не съм видял нито една боди камера, която да показва Джордж Флойд от началото до края. А такива кадри винаги се публикуват при висок обществен интерес. Подозирам, че доста се е дърпал, псувал и тн

134

Джеймс Т. Кърк

преди 3 години

Крайно време е режимът в САЩ да бъде свален и те да минат към демократична много партийна система като нашата. Ако желаят можем да им върнем жеста който направиха спрямо нас в началото на деветдесетте години и да им изпратим аналозатори, консултанти и т. н.

133

Анонимен

преди 3 години

Трябва ли да ми пука?

132

Анонимен

преди 3 години

Как се чувстват младите афроамериканци след смъртта на Джордж Флойд? - ами чувстват се мнозинство

131

кака гошу

преди 3 години

Да заради това 70 % от затворниците в САЩ са ***.Вечно са дискриминирани.

130

Анонимен

преди 3 години

Сащ не ме интересуват.Да се сърдят на алчността на предците си ,че са докарали *** да им бачкат.Егати "великата "нация.Европа прави ли си си закл'чения какво я чака след време с това нашествие на тъмни.Разбира се ,че НЕ!

129

Анонимен

преди 3 години

Защо протестират. И те ли имат фалшиви пари и са недоволни, че не могат да си ги пробутат в магазините, затова ги грабят.

128

Анонимен

преди 3 години

Не е виновен цвета на кожата им, а манталитета им. Разликата между тях и нашите кафеварки е нищожна.

127

Бай Иван

преди 3 години

В една кола се возят ***, мексиканец и колумбиец. Кой кара колата?...Полицията!

126

Shark

преди 3 години

Не разбирам какво искат ***. Може би като нашите ***, да не работят и да получават само. Вечно те са репресирани, все са онеправдани и правата им са нарушени. Да ви звучи познато? А имаха *** президент! По-големи расисти от черните няма! Само реват и само искат! Но с наложената в целия свят толерастия е така!