15

Подобрение?

преди 3 години

Тоест по време на пандемията е по-добре. Иначе ако нямаш кинти си умял. Като им знам организацията (едни крадът, други се опитват да работят) да не ти се налага да ползваш тези "услуги". Лошото е че на всички ни се налага понякога.

14

един съсед

преди 3 години

казваше, че карал нещо силно - май корона, обаче казваше, че лекарите се изпокрили и даже не дигали телефона. Много хора са върнати, да се влошат силно и тогава може да ги вземат. Други не са се обадили дори, за да не ги вземат, защото точно в болницата може да ги заразят. Те и в болницата не ги лекуват (с какво да ги лекуват като няма лекарство?), а само изолират (уж).

13

Бг игрален филм

преди 3 години

Преди три месеца дъщеря ми припада на улицата и един познат я закарва до спешното.Не са я приели в спешното защото девойчето не се е обадила на 112 за линейка:)Значи ако припадне човек или умира първо трябва да набере 112.

12

Бунгар

преди 3 години

След като се прочетат коментарите,извода е само един: Свещена простота,граничеща с простотия!

11

Анонимен

преди 3 години

Това са оплакалите се 15%.Най-малко 45% са!Ама какво му дреме на Винету?!!!!!!!

10

Т.Шак

преди 3 години

Една жена във Варна умря от перитонит, защото на влизане в болницата й направиха тест за Ковид19 и той излезе позитивен. Не умря от Ковид19. Умря защото никой не я оперира.Щабът, Министърът и лично ген. Мутафчийски са виновни за това. Трябва да бъдат съдени за причиняване на смърт поради глупост.

9

БОЕЦ

преди 3 години

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА БУНТОВЕТЕ В САЩ ---АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ВЯРВАТ НА ЛЪЖИТЕ НА СЗО И ТРЪМП И ИЗЛЯЗОХА НА УЛИЦАТА БЪЛГАРИТЕ КАКВО ЧАКАТ ---ДА ХОДЯТ С МАСКИ И ДО АПРИЛ--2021

8

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Само 15% ?Два месеца болниците бяха празни.Тепърва ще жънем плодовете на измамата коронавирус !Колко забавени лечения на други болести има ?Колко хора сега ще умрат само заради закъснялото диагностициране ?!

7

Анонимен

преди 3 години

Петнадесет процента от българите, потърсили медицинска помощ, не са я получили. Има обаче поне още толкова българи, които са имали нужда от медицинска помощ, но не са я потърсили, за да не им намерят някой Ковид 19 и да стане още по-зле, като не само не получат търсената помощ, но и бъдат включени в черните списъци на обречените. Знае ли някой техния брой? Ще бъде ли потърсена и за тях отговорност или виновниците ще се измъкнат с оправданието, че рано или късно, всички отиват под земята?

6

резюме

преди 3 години

това е истинатаКиро Брейка - ОригиналаНЯМА ДА Е КОВИД, ПРОСТОТИЯТА И ЛАКОМИЯТА ЩЕ Е!

5

българин

преди 3 години

Мисля си ,че хората като нямаха достъп до лекари и болници , имаше по малко умрели за това време !

4

Анонимен

преди 3 години

Сред тези хора са истинските жертви на короната, но тях няма да чуете Годжи да ги споменава. Те са повече от онези 100 и няколко починали уж от коронавирус, а всъщност болшинството от тях си отидоха от множество тежки други болести.

3

Анонимен

преди 3 години

Много повече са. И много повече хора в сравнение с коронавируса починаха заради липсата на медицинска помощ.

2

До Соросоид

преди 3 години

Може да не е свършила, но вече не е с тази сила вируса е отслабен, смъртността и сериозните случаи са по-малко, вече не е така агресивен! Учените казват, че вече ще мутира в обикновено безобидно респираторно заболяване, дано са прави!

1

Copocoид

преди 3 години

Тук са пише като че ли пандемията е свършила. България ДОСЕГА имаше късмет да се изолира вируса, но това нищо не значи. Разпростаняват се митове, че това било световна конспирация и вируса бил напълно безобидна хрема.Да напомним, че в света има много лекари загинали от КОВИД, всичките млади и работоспособни.30 Май бе пик на новозаразени според университета Джон Хопкинс.Така, че втората вълна на КОВИД може да засегна България така, че много хора ще се питат "ама, какво стана?".