13

Ама, разбира се!

преди 3 години

Както казва бай ***, имал си бол пари, платил си.

12

Анонимен

преди 3 години

И на мен има да ми връща пари една турагенция . Позовах се и на чл. 89 от Закона за туризма,но щели да ги върнат до 12 месеца. Най-гадното е ,че агенцията - Бохемия, даже удължава срока до 2022 г. Аз категорично си исках парите,но...Не знам защо си мисля,че сега просто извиват на хората ръцете и те от немай-къде ще идат по екскурзии., ...Но други..едва ли ще се запишат.Та нещо не им я виждам печалбата,че да ни платят..Но,едно е ясно-вече с агенции -не!! Кой ти гледа да са лоялни към клиентите ?

11

Балъков

преди 3 години

До аз-ътАз давам пари предварително само на български адвокат. Защото знам, че той няма да ме излъже и честно ще се бори за моята кауза с всички достъпни и позволени от закона средства. Познавам и българи адвокати, които ще свършат работата, преди да са получили и стотинка. За мен те са еталон на почтеност, или, както му американците, integrity. Имам и съответния тест за идентифициране на такива адвокати.

10

Какъв удар бе джанъм

преди 3 години

Авиокомпанията е получила пари за услуга, която не е извършила, т.е. за бъдещи разходи, които не е направила.

9

Отличен български

преди 3 години

Възможно е връщането може да се забави.

8

И що тъй

преди 3 години

За местните данъци ми дадохте 2 месеца отсрочка.На тия лапачи колко - 2 години, или никога.

7

ДА

преди 3 години

Димитре,в същото положение съм ,със същата дестинация!Давайте да се организираме и да заведем общо дело срещу т.н. ваучери!!В подписаните общи условия има клауза-че парите се връщат без неустойки,ако има извънредна ситуация!Ако това не етакава-здраве!Само че,господа изедниците,за да изпишат вежсди на туроператорите и застрахователите,ще ни извадят очите на нас-потърпевшите!Затова и закон извадиха-вместо до 1 медец,да се чака 12 м.-докато фалират и да пием по една студена вода!Бравос на държавата

6

аз-ът

преди 3 години

аз не мога разбера какъв БАЛ*К требе си , на българин предварително да му дадеш пари за каквото и да е....

5

Бж

преди 3 години

Ние от първи ден знаем че парите ги откраднахте и не възнамерявате да ги връщате с любезното съдействие на държавата. За чий се хабите да се обяснявате сега? Клиентите ги загубихте завинаги.

4

Анонимен

преди 3 години

Така е през нашенските мутро-туроператори. Имах резервация за 20 дни в Гърция през air bnb, писах им, че анулирам резервацията след 3 дена върнаха парите по сметката.Преди седмица ми пуснаха мейл, че ако реша пак да ги избера мога да се възползвам от 30% отстъпка.

3

Анонимен

преди 3 години

Това е резултата от предварителното записване с плащане.Понякога печелиш,друг път губиш.Радвайте се ако туроператорите ви не обявят фалит.Тогава студената вода е сигурна.

2

Kypoператор

преди 3 години

Кръв повръщам пари не връщам.Пари назаем само вземаме :)

1

аз-ът

преди 3 години

ами ето след тази статийКА туроперарторите ЛЕВ от мен няма да видят. Кеф ти Букинг, кефт ти сайтове за самолетни билети ... ще ми бавите парите....аре у лево ве , безполезници. *** от глад бе !