9

Анонимен

преди 3 години

А кърлежите в Министерският съвет кога?

8

Анонимен

преди 3 години

До Божие наказаниеТо било ГЕРБ!!!

7

Божие наказание

преди 3 години

вируси и кърлежи... после отровни змии!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Единия:"Това, което правим, е да посочим кои площи трябва да бъдат обработени против кърлежи." а следващата:"Преди да се обработят всички площи, получаваме съответните предписания от Столична регионална здравна инспекция."---Аз от цялото мазало разбирам, че две различни "институции" получават пари, за да си прехвърлят топката - едните, ако не посочат, другите ако не получат... И си имаме кърлежи!Ами посочете и напръскайте, бе, скапаняци!

5

Анонимен

преди 3 години

бездомните кучета ги разпространяват

4

Лъжец

преди 3 години

Кърлежите тази година в Орландовци са поне от април месец, проверявайте си информацията!

3

Анонимен

преди 3 години

"... Излязох да разхода кучето. Когато се прибрах, извадих над 100 кърлежа от него. Написах..."---Който го е страх от мечки, не ходи в гората. Иначе, бяснението е повече от тривиално, даже не си заслужава усилията за писане. Взел си куче - гледаш го и се грижиш. А това включва всичко: от хранене и разходки, до ваксини, време и внимание, и преглед/почистване след всяка разходка. Природата е такава, че някъде в тревите, храстите или на земята е имало гнездо на кърлежи и кучето е минало оттам.

2

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде има кърлежи !От утре започвам да си разкарвам песа пред общината!

1

Анонимен

преди 3 години

Тази година има доста кърлежи. И в нашия град са се навъдили, за най-голяма изненада - в промеждутъците на новопоставените плочки на тротоарите. Не ги бяха фугирали, а се оказа, че кърлежите са ги харесали, все едно са листа в гората или поляна.