16

Пена

преди 3 години

До antrazitНаучете правописа!

15

Да

преди 3 години

Е,какво искате,казаха го- на ДЕН по 60 човека се заселват в София!! Жителство! Това е истината!

14

Анонимен

преди 3 години

До 2050 София ще стане 3,5 милиона. Ами тогава!?

13

Анонимен

преди 3 години

Тези миекащите от репортажа какво са очаквали като са се домъкнали в София? София е град за 600-700 000 души, не за 2 млн. Не ме интересува, да се оправят. Това с адреса е добра идея, даже няма да е зле да се увеличат малко годините.

12

antrazit

преди 3 години

Така е като се стой безразборно и никой не мисли тези деца къде ще ходят на градина, на училище , къде ще се паркира къде ще се лекуват.

11

4efo

преди 3 години

Брутално прости парчета сте повечето. Тук не става дума за селяни и граждани и аз не харесвам селяните. Става въпрос за това, че не се строят нови детски градини, че не се осигуряват нормални условия за живот и образование на децата. Долу някакъв *** плюе хората, че нямали 500 евро за частни градини. Дано не ти се наложи да оцеляваш с 500 лева на месец!

10

Ния

преди 3 години

Да си седят по селата, там има предостатъчно място.Като си дошъл в големия град да се бориш с живота, трябва да си наясно, че ще си търпиш несгодите да си първо поколение тук, такова чудо няма как да стане - хем да си новодошъл, пък хем всичко да ти е наред. Няма кой да им гледал децата, ми как ще има като мама и тати са в провинцията,изплащат апартамент или са под наем и нямали пари за частна градина...ми да се оправят, това е животът и никога няма да е равен за всички.

9

аз-ът

преди 3 години

ПРОВИНЦИАЛА - ВЪН !

8

аз-ът

преди 3 години

значииииии... след като няма критерий за уседналост ще си правите сметката. Като си грабнете котилото от на ****ка си трънището ще мислите, кой да ви го гледа. А не да си изокате котилото посредата на столицата и ми ревете, че никой не иска ви го гледа. Ми никой не е длъжен, ***. ЧАСТНИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ - БОЛ !

7

таксиметаржия

преди 3 години

те тия п'ачи искат да идват от прованса, да забременяват в София и някой друг да им гледа децата, докато са на козметик и кафе. Не става така! Плащайте данъци в София поне 5 години и тогава имайте претенции! Обратно откъдето сте дошли!

6

Анонимен

преди 3 години

Не е лош критерия за уседналост, нека с това да върви и плащане на данъци към конкретните общини, защото с какво да сестроят тези детски градини, пък и е нормално след, като си живял някъде 20 години детето да има предимство пред новодошлите. Не може да дойдеш от някъде си, един лев да не си внесъл в общината и да мрънкаш, че за детето ти нямало място.

5

америка1332002

преди 3 години

да си стоят в село тези родители и да пасат овце. защо идват в софия.? да метат улиците?

4

Анонимен

преди 3 години

Чаровно е да раждаш още роби.

3

Arbeit macht frei

преди 3 години

Да де, обаче Инспектиращия строй пътища/със съмнително качество/ понеже от там капе яко пара.

2

Анонимен

преди 3 години

Каква, каква драма...

1

Анонимен

преди 3 години

Спрете да идвате от прованса да ми бачкате из складовете за 2000лв. и места ще има. А да не говорим, че в добрите компании отдавна работодателите ни плащат по 500е месечно за частни градини.