96

Пената

преди 3 години

На село , братя в Габровският балкан.Няма много хора.Тишина,прохлада. Пък имам и басейнче мъничко КИТАЙСКО.Още не се е пробило. Само помпата се счупи....

95

IT Manager

преди 3 години

И тази година ще пропусна да посетя бетономорието. Имам планирана почивка с приятели в Гърция, после Тайланд през Декември. Не може да се сравни удоволствието от чист плаж, добро обслужване, чиста вода, липса на мутри и тарикати. Вечер таверна на брега на морето и възможността да си избирам коя риба да ми сготвят. За Гърците може да говорите каквото си искате, но нашия бизнес е на светлинни години от техния. БГ хотелиерите нека се наслаждават на резултата от години прогонване на Българите.

94

Pen

преди 3 години

ХАХААХ Тези хора не разбраха ,че няма да ходим на българското черноморие.Какви ни интересува колко ще струва ? :))

93

4-4-2

преди 3 години

Аз на бетономорието нямам намерение да ходя. Ще отида в Гърция, и обслужването им е като хората и цените са им нормални.

92

Wowa

преди 3 години

Родното Черноморие да духа супата))

91

Мен

преди 3 години

До Орхан токмакГърците може и да не са заритали, може и да не им харесва че сме с касетки с домати, но пак ни посрещат с усмивка и са любезни. Тука и с пачки да ги бия през ръцете са все нацупени и все не им стига.

90

Орхан токмак

преди 3 години

А те пък защото гърците са заритали за вас българските *** нали знам как ви коментират и подиграват не ви виждат какви смешни и сте с касетите с домати и зимни ата от в къщи палячосци такива.. Тез *** гърчоля ви се подиграват пък вие отивайте там

89

0 лв и 0 ст.

преди 3 години

Това е сумата, която ще дам за почивка на мутpoморието.

88

Тъпанар

преди 3 години

До Анонимен незнамсикойномер "Сутринта Черепа обвини в прав текст Борисов в корупция а тия ми говорят за хотели и ваканции."Първо позивът ти не е по темата.Второ: Ако чакаш някоя мутра да ти обвини в прав или крив текст другите мутри в корупция, за да си извадиш заключение, значи здраво си го загазил с умствения багаж...

87

Да попитам

преди 3 години

Къде има за 30лв в Созопол с включено всичко? Само спането е толкова

86

Анонимен

преди 3 години

Почивка с Черноморието някак не се връзва.Но всеки си знае сам за себе си.Лично на мен и стотинка няма да ми струва, не ходя там от много време.

85

Анонимен

преди 3 години

Какво излиза? За благодарност, че ще им спасяваме бизнесите, ще плащаме двойно за нощувки? Евтини чадъри, но разликата ще си я вземат от другате - я хотелите, я ресторантите

84

Уточнение..

преди 3 години

***... ефект запек,разстройство,и още много болести

83

Gogo

преди 3 години

Цените на плажни артикули кажете това са чадър и шезлонг.136 лв за двойна стая и още 1000 допълнителни такси само във българия гледаме да искараме пари от сянка , празен стол на масата , internet , save, parking а иначе пише all inclusive

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75Опасявам се че до Швейцария ще стигнеш 2022г.Не че ми пука.

81

Jj

преди 3 години

Страхотно плюс фекалии

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80Може би така трябва да се рекламира българския морски туризъм?Вместо "Игра на Тронове", "Игра на *** (разбирай тарикати)" или още известна като "Кой кой е в тарикатлъка"Безплатна идея за туристическата ни администрация. Подарявам им я.

79

Драган

преди 3 години

До сега ходех само на нашето Черноморие на почивка....но от няколко години вече не ходя заради изключително мръсната вода на морето,обслужване и инфраструктура под всякаква критика и занемарени и западащи хотели!!!

78

Кушадасъ и Анталия

преди 3 години

По два пъти в годината в началото и края на сезона за по 2 седмици в петзвезден ултра-олинклузив ни излиза толкова, колкото в Слънчака веднъж за 10 дена в тризвезден с включен стомашен вирус. И друго си е да видиш Ефес или Пергамон. Миналата година бяхме в Белек и Сиде с пробване акустиката на късноантичния Aspendos Theater, побиращ 20 000 зрители по време на оперните празници.След такава празнична феерия за сетивата трудно ще ме заставят да стъпя на Черноморието.

77

Снимката

преди 3 години

Снимката на заглавието е дроб. Как може да сложиш снимка, правена с телефон от 2005г?Има си фотобанки и за стотинки можеш да се сдобиеш с качествено изображение без да е крадено и с позволение да качваш тук там.