15

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Педро, като искаш да си астронавт, бягай в Кравария, у нас са космонавти...

14

лти

преди 3 години

стига глупости

13

Анонимен

преди 3 години

Само ако Гретето позволи, либерастите така са ни казали.

12

Анонимен

преди 3 години

Мили учЕни и жрУналисти, колко ще да струва да иде човек до космоса с това такси? А колко енергия? Колко вредни емисии се отделят? Дайте подробности.

11

Гаманов

преди 3 години

Тия да не дрънкат врели не кипели защото по признание на "НАСА" 9год. космическите програми на САЩ се осъществяват с помощта на Руска техника! Поинтересувайте се за да се убедите.

10

Анонимен

преди 3 години

Космически науки!? Тук не става дума за наука, а за масовост, тоест пазар, тоест конкуренция, тоест достъпност на космоса за всички, стига д амогат да си платят разбира се. Преди век за да прекосиш атлантика е било много скъпо и е отнемало много време, сега с космоса е същото. Идеята на САЩ е да се създаде платформа за човешко колонозация на космоса, не случайно Тръмп каза, че те ще са първите стъпили на Марс. SpaceX подготвя почвата за търговски и пътнически космически полети - това е.

9

Анонимен

преди 3 години

"Космосът ще е мястото за сътрудничество между държавите"Какви са тия преводи на гръмки пропаганди? Те и сега си сътрудничат. Кой построи МКС? САЩ? Европа? Русия? Япония? Или всичките взети заедно...Ще, ще, ще, ще, пляскайте, велико, все едно за пъви път излизат в Космоса? Долнопробна пропаганда.

8

Totenkopf

преди 3 години

Яко фейкове тия дни в жалкия ви ***. Не го знам тоя Димитров кой е и защо трябва да разкрива нещо, може би е следствен, но звучи като истински ***, а вие сте малоyмници на квадрат, че публикувате 2-3 изречения негови брътвежи. Съветвам да потърсите лекарска помощ.

7

Холивудско такси

преди 3 години

Ще има драми както в спора между режисьора Фелини и сценариста Гуера може ли да бъде написан сценарий за 10-секунден филм. Версията на Гуера: "Жена гледа напрегнато телевизора, на екрана е ракета на стартова площадка. Отброяват 10, 9, 8... Тя взема телефона и започва да набира номер. 4, 3, 2, 1... Жената казва "Идвай, той излетя."Пророк беше Гуера, дойде времето и на такива филми, хъ-хъ.

6

Анонимен

преди 3 години

Ще се превърне, ако има достатъчно безразсъдни да си сложат главата в пиндостанската шарена торба фифти-фифти (50/50). Ше минат години преди да си изгради авторитет, отдалечено напомнящ руския в космонавтиката.

5

Баровеца-СФ

преди 3 години

Изтрихте опровержителния линк в YouTube за SpaceX ,kойто бе качен на от ваш читател като коментар 2 ! Защо???

4

До 1

преди 3 години

Какво чудно има в мечтата му бе пубере? Я залягай над учението за матурата,за да можеш да преминеш в пети клас! Скоро ще почнат да ти растат и косми !След пубертета ще проумееш много неща!

3

Анонимен

преди 3 години

Ами да, по добре е да имаш такси дето се използва повече от веднъж и качва повече хора

2

Enter space shift

преди 3 години

Ако боядисат капсулата жълта на квадратчета и сложат някой съмнителен тип за пилот, може и да се превърне.

1

Анонимен

преди 3 години

"Димитров разкри, че е на 39 г. и неговата мечта все още е да стане астронавт."Ахахахахах доообре!