8

ПорЦелан

преди 3 години

От СЗО предупредиха че към нормален живот ще се върнат само тези които и преди вируса са били нормални. Този който е бил оигуфрен, оигуфрен ще си и остане!

7

чети внимателно

преди 3 години

"Днес българина е духовно болен!" -- Вера КочовскаТя си отиде с болката си !!

6

Анонимен

преди 3 години

3,А А КАКВО ЩЕ РЕЧЕШ ЗА ДРУГИТЕ ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ- БОЛИ МЕ РЪКАТА ОТ ПОДПИСИ КАТО МИНИСТЪР- ХРАНТУТНИКА НА КРАДЕЦ МУСТАКОВ, ТЕ КРАДАТ, АМА КОЙ КАКВО Е ОТКРАДНАЛ, А ПОЗНАЙ- ИМПЕКСОВА, ИСКАХ ДА ВЪРНА ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ, АМА НЯМАХ ЖЕЛАНИЕ- КОПЕЙКИН,

5

Анонимен

преди 3 години

До Да-а-а-а-а !Това се отнася за теб и цялата пасмина, които умишлено или от глупост повтаряте тази неистина за удоволствие, но трябва да ти се потърси отговорност за говорене на празни приказки и правене на квалификации.

4

Фройд

преди 3 години

Абнормалното е критерий и средство за определяне на нормалното.

3

примери

преди 3 години

При Гешев - когнитивни дефицити - не можа да прочете 2 СМС-а между Горанов и Божков. Не че и преди не беше зле в главатаБойко - страхова невроза - станал е още по-глям страхливец - не смее да разкара Горанов , изпуска когато чуе ,че Пеевски (пак) иска да го пляскаГоранов - обострен нарцисизъм водещ до нетърпима наглостПеевски - хранителни разстройства - лакомията му е все по-безграничнаДалавери - засилен невротизъм - нещо много активен напоследъкВолен - шмърка още повече

2

Диспансер.бг

преди 3 години

Изостря се особено манията за величие у някои от управляващите. При простия народ - страховите неврози.

1

Да-а-а-а-а !

преди 3 години

"Неглижира" е смешна дума за преблемите с психиката на хората у нас! Всеки пети е с психо отклонения - явни и неявни, НО НЕБЛЮДАВАНИ И НЕ ОБГРИЖЕНИ!