16

срар гимназист

преди 3 години

Бах ти матурите ! Темата се тегли в 6 и половина сутринта, а влизането, за да се пише по нея е в 9 часа! Е за 3 часа мога да науча романа ''Под игото ''наизуст!

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Кви Температури" Това е ненужно както и маската и много обидно.

14

Анонимен

преди 3 години

До до 12Не знам дали стихотворенията на вапцаров са страхотни, но знам, че е бил страхотен лентяй, който за пари е работел срещу България, в полза на русия и сърбия, за създаването на т.н. македонска нация. Проклет да е, и целият му род, този родоотстъпник и предател. А, реално и стиховете му не са кой знае какво....има много по-добри български поети и поетеси, които не са продавали българщината.

13

до 8

преди 3 години

Аз глупостите на Вазов не трая, ама никой неще да го махне, патриарх бил някакъв

12

до 8

преди 3 години

Какво общо имат политическите му убеждения с творчеството, човека има страхотни стихотворения

11

d

преди 3 години

До Анонимен

10

Анонимен

преди 3 години

Казусът с матурата тази година е насочен основно към мерките във връзка с КВ19. Навсякъде по медиите се тръби за маски, брой ученици в стая, мерене на температура, документи, дати... А образованието?!

9

К.

преди 3 години

До БГВапцаров отпадна от матурите тази година.

8

БГ

преди 3 години

Не споменаването заглавието на темата вероятно е затова, че отново децата ни ще бъдат изпитвани за руския шпионин и терорист Вапцаров. За съжаление декомунизацията в образователната система още не е започнала...

7

Анонимен

преди 3 години

А като те върнат заради температура какво става? Повтаряш 7 клас или записваш в кварталното, че никъде не можеш да влезеш?

6

продължение

преди 3 години

Но защо няма да стане написаното по долу?Защото тогава много търтеи от образованието трябва да си идат от "работа".А тяхната работа е като на ГЕРБ,работа,работа и накрая едно нищо.Та всичката ни е такава работа.

5

Анонимен

преди 3 години

Тази матура по БЕЛ е напълно излишна.Младите даже не искат да говорят на бг.

4

Анонимен

преди 3 години

До БеселинаЗаглавието става ясно едва в изпитната зала, след като се отвори плик No.18

3

Беселина

преди 3 години

А какво е заглавието на темата? Най-важното не е споменато изобщо!

2

Анонимен

преди 3 години

Напълно ненужно е да се учи след 7 клас и практиката го показва.Именно тогава някъде децата спират да учат и почват да се занимават с глупости.Извод:учене до 7 клас,а университетите да приемат децата от 14 г възраст до 18 г.После млади и агресивни ,вярващи все още да почват живота.Другото го виждаме в новия свят 20 г.На празни обороти се заучават на мързел 5 г в гимназията и така отиват във висшето.Накрая излизат с по-малко знания от университета отколкото като са влезли.

1

Анонимен

преди 3 години

Кви Температури, ако искате и тестове им правете