102

Чок тешекюр

преди 3 години

Не не искам,зелената ви карта,нито демокрацията ви,да *** знаити

101

Баи

преди 3 години

Кои ще победи в новата гражданска воина - севера ули югаГласувам за баи дончо вживял се като новия - абрахам линкьлн

100

Анонимен

преди 3 години

Радвам се че американцитеимат право да носят оръжиеи ако полицай ги застраши щего направят на решето.

99

Анонимен

преди 3 години

Правилното е дрогаря борисов.

98

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовМного си се назлобил, че господарите ти изпуснаха България. Мноооого. Хубаво ви беше на некадърници и слуги на Москва да живуркате с доносчетата и мизерията, но това свърши. Остана ви злобата и примитивизма. Свиквай, няма да доживееш да видиш друго освен България в ЕС. Агония докато те има.

97

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовРазбира се, че не те интересуват. Интересува те ЕС, която измъкна България от захапката на шефа ти - рушките сатрапи. Затова се пенявиш.

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103И какво в крайна сметка каза? Едно голямо НИЩО. Просто беше необходимо да излееш омразата си към ББ макар тук изобщо да не е уместно. Сега говорим за Тръмп и глупостите които сътвори за краткия си престой в Белия дом. Защо някои хора никога не говорят по темата а само въртят плочата на омразите си? Толкова е досадно. А човек понякога иска да проведе един наистина смислен политически разговор. Уви явно няма начин.

95

Анонимен

преди 3 години

Бе аре стига простотии бе! Демонстрации дрън-дрън! На снимка гледам бял ултрас крещи срещу тежко въоръжен полицай, който е... чернокож!!!Кой срещу кого протестира?Това е анархия създадена от провокатори!

94

Анонимен

преди 3 години

Огромни демонстрации срещу расизма и полицейския произвол в САЩДЕМОКРАЦИЯ БАТЕ ТВА ДА НЕ СМЕХОТВОРНА КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ , УПРАВЛЯВАНА ОТ ДРУГАРЯ БОРИСОВ

93

Анонимен

преди 3 години

когато имаше вълнения в Хонконг краварите скочиха до небето да защитават "човешките права и демокрацията"!! за да реагират така хората, явно е имало и много други случаи, които са били скрити! а когато никой не обръща внимание на протеста, той преминава във вандализъм!Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2020/06/01/rusiia-vylneniiata-v-sasht-sa-vytreshen-vypros-na-vashington.451778

92

КРУМ

преди 3 години

Да им е честита цветната /черна и отчасти бяла/ революция.....Само снайперисти няма,но те имат достатъчно друго оръжие по къщите......Българският Хелзински комитет,трябва в остра декларация да подкрепи протестиращите....и да осъди грубите действия на полицията....

91

Анонимен

преди 3 години

Добър ход от страна на Тръмп и Реубликанците. Оставиха бушуващите да грабят без контрол, за да покаже какви са протестиращите. И сега почнаха арести подред. Няколко изгорели магазина му гарантираха втория мандат.

90

Алгоритъмът

преди 3 години

То и в Русия през 1917г. е станало така подобно на това течащото в САЩ - първо се създава критична маса лумпениат и после се катурва старият ред. В Русия лумпениатът е създаден от войнишките маси,всякякви неруснаци дофтасали в Русия да правят Майдан,както и от тогавашните сексуални девиати. В САЩ сега лумпениатът също се създава от неанглосаксонската и въобще бялата популация,а от нигритоси,латиноси,евреоси и тамошните сексуални девианти. Постоянен елемент са милиардерите - все дават парите.

89

Аха

преди 3 години

Значи искат да няма полицейски произвол, но да има граждански !

88

Питащ

преди 3 години

Печките като разграбят всичко което може да се ограби и "протестите" им ще спрат ! А защо в Русия не стават такива неща ? Щото няма какво да грабят в магазините -само квас Защо при "хубавия" социализъм нямаше хора ровещи в кофите за боклък ? Просто защото кофите бяха много малки и в тях нямаше какво да се изхвърля Черно-бял телевизор беше ценност голяма ! Елементарно Уотсън !

87

Анонимен

преди 3 години

Демонстрации... с елементи *** мародерство и нападения над полицаи и полицейски участъци.

86

Зозо

преди 3 години

Те в САЩ ще се оправят. Ами протест против Путин кога ще видим в "демократична" Русия? Ааа да, там падат от прозорците по случайност :))))))))))))))))))))))))))))

85

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовХристо Христов: Типичното за демокрациите е да извъртат фактитеОтивай при любимите ти диктатури, руши

84

Христо Христов

преди 3 години

До 91Ц. Лъсна лицемерието на ес на урсулата и нашенската и пoдлoга захариева, които не излязоха да си издекламират фалшивите ценности.А на никой не му пука за антифа-та.

83

Анонимен

преди 3 години

На АНТИФА им лъсна ***, с което показаха истинското си лице.