42

kenef

преди 3 години

Къде е усмивката за добрата новина. Един *** по-малко. Дано да са го сложили в черен чувал, като ония от кауфланд за 30ст. Хубаво да кабардиса в дървения костюм.

41

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТой не се определя като българин, след като бяга от България, поради тоталитарния режим, никога не се е връща, дори след 10.11.1989г. Питам се, защо ние го считаме за българин, защо го възхваляваме и жалим като сънародник, без той да се чувства такъв???

40

Анонимен

преди 3 години

Изумителна прилика с Айнщайн.

39

Анонимен

преди 3 години

Кристо - най-известният български Артист.Поклон !

38

Анонимен

преди 3 години

какъв българин е той...отказваше да говори на родния си език ,въпреки че вероятно го е назвайвал,а може и да го е забравил,тъй като се е срамувал от него и се прави на американец... и въобще не скърбя за този "опаковчик"...

37

Анонимен

преди 3 години

Тук пък много помнят българи успели финново в Америка ?Макар и да не са дали една стотинка на българско сираче И колко отмстотинките си дадохме за сирачетата? Стотици хиляди чисто нови iPhone-и се продава, още като излязат. Представи си, ако вместо по 100 лева за сметка, се плащаха 10, а останалите отиваха за сирачетвта? Ама нееееее, тея никой не го критикува. Обаче виж - дай да плюем по някого на 15000 км ... за наше си спокойствие!

36

Анонимен

преди 3 години

Остана си "българин" до последно - плюеше и се срамуваше от родината си.

35

Анонимен

преди 3 години

Изключително злобен и високомерен човек. Мразеше държавата в която се беше родил, срамуваше се от рода си.

34

Анонимен

преди 3 години

Пълен упадък на понятието изкуство. След празнотата на платна и липсата на форми се появи дисциплиниране на природни обекти. Какво по-репресивно като дух от стремежа да вържеш свободата в природата и да я представиш в чаршаф като че е луд в пристъп?Изкуството от самото си начало като скални рисунки е било преклонение пред свободата, многообразието и силата на природата. При него е вид садизъм, народът "се кефи" на задушеното величие.

33

Асен

преди 3 години

За първи път чувам за него.

32

ШибиРиби

преди 3 години

Само дето каскетите в бг се правеха че го няма. А СВ. Русев зе че го призна 2015 или там някъде хахаха.

31

Анонимен

преди 3 години

Някои които не е толкова ограничен като мен да ми обясни поне един от проектите си какво е искал да каже автора.

30

None

преди 3 години

До Панелите да четатДа преразак ... много жалко

29

Анонимен

преди 3 години

Бойко е по известен артист !Направил е хиляди проекти за милиони и милиарди !Понякога изчезват някъде после изплуват със понтони .

28

Див

преди 3 години

А лустрация и присъди за убийците на полит. Затворници до 1989г. Кога?

27

Анонимен

преди 3 години

Тоя е българин колкото Салвадор Дали е опаковчик .

26

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Когато чалгата се презентира там, където неговата работа е била, тогава можем да ги сравняваме. Извратеният свят ... да знам, нормалният е в панелките, мазетата, казана за ракия и т.н.

25

Анонимен

преди 3 години

Нямате си идея тоя колко голям беше! Толкова голям че неговата кариера се изучава в някой от най престижните американски университети. Човека от почнал от абсолютната нула. Родом е от едно малко планинско село до Габрово.Нещата които е реализирал просто нямат аналог в световна история.

24

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

до 53Същото е !"Изкуството" на Явашев и чалгата са плод на един и същ извратен свят с подменена ценностна система.И пропуснах - ако не беше евреин след като емигрира, щеше да остане обикновен мияч на чинии и никой нямаше да е чувал за него.

23

Културтрегер

преди 3 години

Лично през 1993 г. в една западна столица по време на откриване на изложбата му, за която имах принос, разговарях с Явашев и останах поразен, че не искаше изобщо да разговаря на български език, заявявайки пред жена си, че не е чувал за такъв език. Невероятно, но факт. Имам и свидетели на разговора. Оттогава не се занимавам с онова, което се пише и говори за него и мароканската му суперарогантна съхпрога. Тоя тип просто се срамуваше от факта, че е роден в България.