63

Анонимен

преди 3 години

Никаква имунна система не е сработила, ами докато влакът не е отминал се делете на тесни социалисти и "широканци". И Съселът да ходи при Г.Гергов и Кире Добрев. Ако още малко се забавите, ще останете без електорат. Има Хр.Иванов, ген.Атанасов, Манолова, Сл.Трифонов. Те търсят електорат и не са кавгаджии като вас.

62

СКОРПИОН !

преди 3 години

продължение до 51 ! ... всичките са забогатели с честен труд, с пот на челот! Така се правят пачки ! Наистина след като са спазвали закона, какъв е проблема да има соц. милионери ! Ти " брато ", всичките които те слушаме, за наивници ли ни вземаш ? Честен труд, и спазване на закана, но закона ги търси за финансови престъпления ? Първо БКП трябва да отговаря за политико-криминалните си престъпления пред българския народ, и след като се преименува на БСП да отговаря и за други! Валкът...!

61

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 51 ! Кой е този който казва, че няма комунисти- социалисти милионери. Всичките, "брато" , всичките до един са милионери. Всеки ден ги показват на ТВ екрана. Да започнем да ги изброяваме : Василев, Баневи, Арабаджиеви,Гергов, Галеви /риятелите на Майчето /, Божков и много други, няма да ми стигне полето за писане. Всички те са без спорно честни милионери! Следвали са принципите на демокрацията, по твоите думи. Те не са ограбвали и не са крали и всичките са забогатели с честен труд

60

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 58: Много г'лупости, и си забравил да изключих Caps Lock на компютъра си.А до 59: Кой кого ще отвее на изборите, ще видим. Няма вечни управляващи и вечна опозиция. Когато се оттърве България от крадливата и корумпирана гербаджийска дружинка, тогава ще можем да се отлепим от дъното на ЕС.

59

Анонимен

преди 3 години

След ниските лихви идват съдия изпълнителите, а България няма да се оправи, докъто основната опозиция на ГЕРБ е БСП, абсолютно сигурно е.

58

Анонимен

преди 3 години

Добре, че беше Импексова да ни направлява в корона кризата, че каквито сме ***, доникъде нямаше да стигнем. Да е жива здрава и вече е ясно като бял ден, че бат Бойко пак ще я отвее на изборите!

57

Анонимен

преди 3 години

ЕВРОПА ОТПУСКА 13 МИЛИАРДА ЕВРО БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ ЗА БГ И ИМУННАТА СИСТЕМА НА ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ СКОКНА, ЗАДЕЙСТВА СЕ. ДА ПИТАМ- ЕВРОПА КОФТАК ЛИ Е СЕГА КАТО ДАВА МИЛИАРДИ, ОЩЕ ЛИ ДРАПАТ ЧЕРВЕНКИТЕ ДА НИ ОБЪРНАТ КЪМ ЕВРАЗИЯ, ИЛИ ЩЕ ИЗЧАКАТ ДА НИ НАПРАВЯТ НА ЛУДИ, ДА ТРОШАТ, ЧУПЯТ, ФАЛИРАТ ДА ПРЕДИЗВИКАТ ХАОС И БЕЗРЕДИЕ И ОППА БГ В ЕВРАЗИЯ, А ТЕ И ДЕЦАТА ИМ В РАЗСИПАНА ЕВРОПА.

56

Бунгар

преди 3 години

Историята ни зове..... Псевдо социалистите/комунисти/ немогат да се примерят със затихващите си функции. Лъжите им са безкрайни. Аман от милионери които са загрижени за бедните работещи.Манипулация...non stop.Разиграват цирк-имитация на демокрация.

55

Анонимен

преди 3 години

Имунната система на Партията да вземе най-после да изгони деветимата отцепници начело с Г.Г. - Свинара, Божинов, Миков и Янков, иначе БСП ще си загуби електората. Не можеш да търпиш заради тези деветимата да губиш хора като Кутев и К.Добрев, които усетиха, че и те могат да се кандидатират за председател на БСП и по този начин отцепват електорат от Нинова. Очевидно са се сработили със старите влъхви.А времето вече стана предизборно.

54

Анонимен

преди 3 години

Нинова заяви, че не участва в театри. .. верно е то си е жив цирк

53

Анонимен

преди 3 години

Г-жа.Лъжа!Да е жива и здрава!

52

Анонимен

преди 3 години

гаварит Масква

51

Ха-ха

преди 3 години

Драго ми стана като най-после се появи Корнела. Че то през последните месеци само другаря президент ни разсмиваше от време на време. Да дава някоя нова Визия за България, че старата вече не я помня. И да е поне толкова забавна :)

50

Анонимен

преди 3 години

Защо да няма милионери социалисти? Ако следват принципите на истинската демокрация - онази, която отчита интересите на обществото, а не на богатството? Ако не крадат и не ограбват народа си, ако са забогатели с честен труд? Ако спазват законите, какъв е проблемът да има социалисти милионери?БСП през годините допусна много грешки и носи огромна вина и за мизерията, и за корупцията в България днес, както и за поруганата историческа истина.

49

нн

преди 3 години

Взема да се очовечва. Разбра от къде дуaа вятъра, че не става през просото. Няма да я изберат, бита карта. Точно имуната система на БСП ще я унищожи и изхвърли.

48

4epa

преди 3 години

ЗАКРИВАИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НА НИКОИ НЯМА ДА ЛИПСВАТЕ !!!!!!!!!!

47

4epa

преди 3 години

В ТОВА ВЛИЗА ЛИ ДА СТЕ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ- КАПИТАЛИСТИ !!!!!!!!!!

46

Ей...

преди 3 години

...тва СДС-то се ненаиграха бре ;)...

45

Ей...

преди 3 години

...тва СДС-то се ненавиждаха бре ;)...

44

Анонимен

преди 3 години

Онова списъче да не е за разпределението на паричките от КТБ сред другарите!?