118

СЛАВА НА РУСИЯ

преди 3 години

Егати оргазма.... Краварника се разпада. Ще полудея от кеф.

117

анонимен

преди 3 години

А ТЯХНАТА ХЕРО МУСТАФА ДОШЛА ДА ОПРАВЯ БЪЛГАРИЯ И ДА СЪДИ. ДА СИ ВИДИ МИЛАТА РОДИНА И КАКВО СТАВА В НЕЯ И ДА НЕ СЕ БЪРКА В ДЕЛАТА НА БЪЛГАРИЯ.

116

Starija hush

преди 3 години

Некои плашта за тия протести и им обештава свобода за тоя вандализъм.В момента гледах в ютубе на руски журналисти един час показваха протеста в Ню Йорк.Нито една нормална физиономия нема.Само наркомани и ***.Гледаите да се убедите сами.

115

Анонимен

преди 3 години

До 120 ЗАЩО?!!! Така се пише!научете как се пише на български елементарни думи!

114

Анонимен

преди 3 години

Дивакът си е дивак, дори и в Америка.

113

Анонимен

преди 3 години

Белите онанисти, които са толкова загрижени за правата на черните, сега видяха истинското лице на черните, диваци! Е за това ставаше дума господа.

112

Козела

преди 3 години

Как Адолоф Хитлер ни липсва сега тука.Зашо емигрира в Аржентина а не в Америка.Там умре на 12 фефруари 1964година на брега на Тихия Океан гледах филма на КГБ в ютубе.С пофводницата U-530 избега от Испания.

111

SS

преди 3 години

"Помирение вместо омраза, правосъдие, а не хаос - това са мисиите на дневен ред" - да де, ама това е трябвало да го знае онзи с униформата с арийската физиом.у.тра и с еверското име ... на него е трябвало да му се казва ... сега вече е късно... Може да опитат да смажат протестите силово .... тогава пък какво ли ще последва??

110

nn

преди 3 години

Знам неща от роден нигериец, работил в тяхното радио и телевизия. Бях в студентски град Дървеница. Казваше, че техните племенни вождове са се отървавали от хора в племето си, които са били нежелани. Давали ги на белиа човек. Останалото го знаете.

109

нн

преди 3 години

Ясно е че, белите американци настъпаха дявола по опашката. Антагонизма, черни и бели си показва проблема. Тръмп да си дърдори глупости, действителността е друга, видно е.

108

nnnn

преди 3 години

Същата вечер имаше вечерен час след 5 ч.в центъра на града.

107

Ha

преди 3 години

Много пъти съм наричана бяла кyчка и тем подобни обиди от знаете кои, но вчера изпитах истински какво значи омраза: един от тях беше на автобусната спирка (вътре в кабинката и не даваше други (от друг цвят)) да стоят там под покрив; аз стоях от страни и не го закачах, а той буйстваше и ме наричаше бяла кyчка и други там, на които не дадох ухо да ги чуя. Най-после автобусът дойде, този същият нареди да не се качват бели. Явно беше превъртял. Същата вечер имаше вечерен час след 5 ч.в центъра на гр

106

Хайдут Джеймс Уотсън

преди 3 години

Няма страшно. След като всички магазини бъдат разбити и всеки си вземе каквото си е харесал - телефончета ... телевизори... лаптопи... часовници... и ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ СПРАТ .... до следващия път . Ще настане отново мир и спокойствие и застрахователите ще изплатят по една солидна сума на потърпевшите .

105

Анонимен

преди 3 години

Нашите протести във фейсбук са по-яки.

104

Анонимен

преди 3 години

Арестувай Сорос, да ти е мирно селото!

103

Анонимен

преди 3 години

Акустирал ли е някой крайцер край Нюйорк?

102

Анонимен

преди 3 години

Мачкай, Доналд !

101

batmario

преди 3 години

Тоз мощен чернокож как го утрепа тоз пинчер....

100

Ни мое да бъде

преди 3 години

Наште шведи шъ излязат по-цивилизовани от афроамериканците.

99

Странджа

преди 3 години

на санскрит означава роден от стране, панкаджа е роден в калта. Тишина е мауна.