416

Анонимен

преди 3 години

Когато САЩ печатаха зелена хартия да дават заеми за възстановяването Германия след войната с така наречения план Маршал, Русия сама успя да се възстановиРусия тогава не е съществувала. СССР.Когато в Русия е основан Болшой театър, държава САЩ не е съществувала.

415

ПроСоТо

преди 3 години

До Зозода,и в сайта на НАСА нещата са така описани:-скачване-отваряне на люка-церемония по посрещането-пресконференция....Разбира се,можех да проверя това и преди да задам въпроса,но ..за мен ТУК е "кухнята"..ако сфатяш.....И ето следващия ми въпрос:-Как планират да се върнат на земята?..-С Дракона,или ..със стария изпитан и сигурен руски.."москвич"?Ако е с Дракона,то наистина са направили най-после нещо велико..Ако разчитат на руската капсула,ПОЛОВИНЧАТО е делото им.

414

Анонимен

преди 3 години

Проектът може да се казва "Лунен батут". Я стане, я не, но ще се поокрадат доста рубли.

413

Анонимен

преди 3 години

Сега има ютюб, ей там Рогозин да подготви един модул и да го праща, да ги засрами пред целия свят.

412

Анонимен

преди 3 години

А оръжията за масово унищожение на Саддам Хюсеин световна конспирация ли бяха, или Саддам наистина имаше оръжия за масово унищожение и САЩ ни спасиха от тях като избиха 1 милион цивилни в Ирак?

411

Анонимен

преди 3 години

Русия е водеща в космическите технологии и не се интересува от фейк приземявания на Луната, всеки знае как САЩ се приземиха на Луната.

410

Анонимен

преди 3 години

Американците са изобретили вятъра на Луната за да им се вее знамето което са забили на Луната, шоуто да става, тогава е нямало ютюб.

409

Анонимен

преди 3 години

И всичките тези години Русия не заклейми публично уж фалшивото ходене до Луната. Барем да бяха снимали Морето на спокойствието, да докажат, че няма следи от стъпки.

408

Krom

преди 3 години

До Стенли Кубрик - айде пак теорията на "световната конспирация". И тогава защо любимите ти руснаци не ги опровергаха? Защо не дадоха с "върховите си технологии" ясно доказателство, че Америка не е стъпвала на Луната? Може би ги е страх? Или са високо благородни? Много сте жалки. Направо тъжно. А за Шатъл-а дори и не отговори. Но пък няма и какво да отговориш. То е ясно.

407

Кроме виж

преди 3 години

Кроме, ти гледа ли филчетата за лунната разходка на американците? То майкъл Джексън беше по - реалистичен ;)))))А факта, че космическата рдиация дори не беше докослана лентите си е направо уникален в областта на фотографията ;))) Особено като се има в предвид модела на камерата, с която бяха правени тези снимки ;)))

406

Анонимен

преди 3 години

Русия е 46 по смърност. България е първа.

405

Анонимен

преди 3 години

А освен полети сравними със стъпването на Луната както добре го е филмирал Стенли Кубрик, други интересни новини от САЩ има ли, случва ли се нещо друго там, или в момента положението в САЩ е спокойно и спокойно си разработват исторически полети (до Луната)?

404

ПроСоТо

преди 3 години

До Зозоблагодаря!..Това ме интересуваше.А сега ще го проверя в сайта на НАСА.Дано да си прав,а аз да "пропускам нещо"!

403

Анонимен

преди 3 години

Литва е 2-ра по смъртност Латвия - 4Естония - 9Русия - 7

402

Кроме

преди 3 години

От 71 до сега държи поне 3 рекорда - най много качени хора горе, най - малко дадени жертви на полет, най дълъг период без жертва... Малко ли е? На практика това ги прави първи в света по космически постижения ;)

401

Зозо

преди 3 години

До ПроСоТоПросто, пак ли само ти не разбра, че са се скачили и то на автопилот. Как да разбереш, като гледаш само повторенията на руските анимации по ТВ атака :))))))))))))))))))))))

400

Джедай Мастър

преди 3 години

Гледах документален филм за Юри Гаграрин. След полета питат случайни хора какво мислят. Не само в ССР, в щатите, в англия, европа, всички са много въодушевени, че човек е полетял в космоса. Някои може би са притеснени, че сср е изстрелял космонавта, но все пак се радват на прогреса. 80 г. по-късно *** и рушките ***, вместо да се радват на постиженията, те умират от злоба и завист и не спират с коментарите си колко е жалък и прогнил запада, а рушия е земен рай. Просто сте жалки.

399

Анонимен

преди 3 години

Ами гледай. Какво да ти кажа - ще си останеш само с гледането. Това е положението.

398

Анонимен

преди 3 години

Частна фирма на южноафриканец с пари на американските данъкоплатци и с руски технологии успя да построи ракета от времето на украиница Хрусчов.

397

Анонимен

преди 3 години

А САЩ прати ли човек на Луната, или?