35

Бойко Борисов

преди 3 години

Айде сега пък трябва да мисля и чалгарите колко са зле. М/у 1000 и 10 000 лв се изкарват на участие. Явно не сте спастряли парички за коронарски дни, а всичко сте изпапквали. Широки са ви нещо пръстчетата

34

Абе

преди 3 години

Очаквах, че го е хванал и пострадал, ама той "пострадал" като всички останали без работа...

33

Asd

преди 3 години

В Испания данъците са други. Затова имат втзможност да връщат. А и там с вируса са по-зле от тук

32

Snorky

преди 3 години

За кризата, причинена от короната най-много реват пиявиците, печелещи лесни пари. Харесва им да си живуркат и по няколко пъти на година да пускат селфита от разни острови, а когато дойде криза започват да надават вой до небето, че държавата е длъжна да им помага. Въобще не напират сълзи в очите ми за подобни типове.

31

дедо Ташунко

преди 3 години

Това, което е направил Люси е като да си купиш фабрика на 8 септември 1944-та г. в България. Люси, хващай Ани за ръчичката и отивайте наемни работници на село, в някоя кравеферма. Хем млекце ще си пиете безплатно, хем при кравите е доста топличко зимно време. От теб не става нито актьор, нито ресторантьор. И недей се оплаква, защото никой не те съжалява. Иначе си добро момче.

30

Я

преди 3 години

Кърлеж.

29

Анонимен

преди 3 години

Корона вирусът не е виновен в този случай. Просто чалгата вече не е на мода/за щастие /. Такава музика слушат само ***. Времената са други и хората са други. Този тип "артисти" отиват в кофата за ***.

28

тТт

преди 3 години

'Га яде кИфтета, не рИва!

27

Леле

преди 3 години

Дайте DMS номер хахаха

26

Анонимен

преди 3 години

Тези двамата са едни от разпространителите на пошлостта у нас.Отвратителни и вредни за обществото като всички от бранша им.

25

певачката Ани

преди 3 години

Леко-полеко изпускам парата,с мириса и димчето от Марата,слушай ме внимателно,не барай там,шот проблема можеш да си го докараш сам.Хич не *** докосвай,хич не *** забърквай,хич не си мисли,че съм ти вързана в кърпа,влизаш на дълбоко, ше влезеш, ама колко?Аз съм кафеварка,паля и боли жестоко.Отидем на вечеря, кво?Аз ли ша та черпя?Всичките мъже се превърнаха в момчета,съжалявам ама имаме проблем, не ми се прай на мъж,като си по-гладък от мен.Ало,осъзнай са малко ***,как да ти взема като нямаш нищо,взеха ти мъжкото на епилация,добре че тялото ти е за компенсация.

24

Леле

преди 3 години

В сми, че брат му в Испания не работи ли!? Щото тук, във Франция , ни плащаха 80% от заплатите ... и това не са 300 ? , дори за най-зле платените .... lol смЕх Споко , Люско, ще извъртиш две три маанета , ще пооткраднеш идеи от чужди видеоклипове (за да имаш собствен почерк ще с ги снимаш зле, както само ти умееш) и пак ще отвориш чалга кръчмето, ухаещо на кебабчета и мазни кюфтаци в къде-беше-там... ***, злета, бееее

23

....

преди 3 години

Искрено желая коронавируса да изкорени чалгавируса.

22

Иван

преди 3 години

И отново подвеждащо заглавие ...

21

но

преди 3 години

Когато Люси си вееше дирника на почивка у Банкок със световно неизвестния рапър DEE да снима безсмислени клипчета на чекнещата се Ани -имаше пари.Нали чалгарските им фенове плащаха разноските,а те у панелките.Баламите осигуряващи им богат живот намаляха и чалгарите ревнаха.

20

Анонимен

преди 3 години

"професионални успехи" ?????????????? Как пък всички чалгаджии са с професионални успехи:)))??????По- скоро е личен неуспех да се занимаваш фолкпевачки???

19

Анонимен

преди 3 години

Имал страст към покупки на коли, а сега се жалва, че няма пари? Айде моля ти се..

18

Анонимен

преди 3 години

Явно вече никой не го поръчва от каталога с жена му.

17

Рашо

преди 3 години

Като режисьор не става, а сега да го видим като ресторантьор. Пък и винаги могат да се бутнат в някое риалити да позакърпят бюджета, а и виетнамчето става още, бих и дал 100-150 за час.

16

ЮДО-МАСОНИ

преди 3 години

защо в държави като Швеция, Дания, Беларус, Туркменистан, Иран НИКОЙ НЕ "ИЗМРРЯ ЯКО" от измисления ви вирус !?Нито една от тези държави не закючи хората по домовете им като *** и не унищожи икономиката си с поръчковата юдо-масонска каранита !