114

помнещ

преди 3 години

Курупция,курупция повече от 10 г вече в тази държава! Един сменяме,Па назначаваме друг.И нещата все се връщат в изходна позиция! Добре че наближават Парламентарните! Промяна ще има този път! Гаранция!!!-:)

113

Joro Хубавеца

преди 3 години

Защо ми триете коментарите искам да съм *** за 30 лв днес. Бг направете ме ваш колега ще бъда верен на вашият Вожд Бойкан и ще продам страната и семейството си!

112

Така е ..

преди 3 години

Тридесет години демокрация и комунистите не се свършиха.Чумата явно се предава по полов път. Комунист е моя татко , комунист ще съм и аз.

111

Ясно

преди 3 години

Те си пълнят джобовете наволя, а след това ги сменяват и слагат следващ крадец. В ГЕРБ не разбират, че властта им е корумпирана отгоре на долу и обратно. Хората мълчат, но натрупват негативи към ГЕРБ.

110

Анонимен

преди 3 години

Да практика е.виждаме

109

kory

преди 3 години

От 1.06.,тази година,веднага да заминава консул в Мапуто,Бряг на слоновата кост,или вЗахарибаде!Там ще прави същото,като в България и ще носи кинти!Практиката отдавна е такава Борисов,ама взехме да се притесняваме за теб!

108

Сетих се за,

преди 3 години

И ти ли Бруте ? Не знам защо.

107

Анонимен

преди 3 години

Корупцията е практиката в ГЕРБ, факт.

106

Барни Ръбала

преди 3 години

Борисов е член на БКП от преди 30 години ,значи ГЕРП е БСП2

105

Анонимен

преди 3 години

Той се оял с милиони, ще го маха. И кво на негово място слага следващия гладен. После и той се ояжда и него го маха. И после всичките тея напред с милиони, за какво им е изобщо работа. Революция трябва, безредици, а не някави спокойни митинги и ония да ни се хилят зад прозорците. От всичко друго файда няма...

104

обективен

преди 3 години

Крадците от Хунтата вече крадат с космическа скорост ,защото знаят че повече от година-две няма да изкарат.Този Живков е поредния бушон.Но имението му е за милиони , а и списъка му е за милиарди.А такива бушони има вече хиляди във всяко министерство , агенция ,служба и кметство.

103

Сърп и чук

преди 3 години

Накрая се появява ***, громи лошите и събира овации! Аплодисменти! Завесата пада! Задава се мандат 15-20! Офцете - във възторг! ***, вместо да раздава пари пред камерите и препуска с джипката по обектите, си контролираше подчинените, тези неща нямаше да са като пандемия и фестивал на корупцията! Докато Той позира и *** и социолози Му отчитат пик на рейтинга калинковци, калинчета и калинки яко усвояват! Пекинската гъска се изцепи - ,,Не даваме Делян!". Къде е Делян, бе!? И Йончева заспа!

102

НАРОДА

преди 3 години

До ха-ха-хааа Народа , умник , народа казва, че е 1 ,не ти хахо !

101

Анонимен

преди 3 години

Skoro milqrderi schte ni napravi bace uraaa Srandja Kaleko milqrdei

100

Анонимен

преди 3 години

Барбас Ганьос-*** и безродник.

99

Анонимен

преди 3 години

Bravo bace milioneri ni napravi 34 milqrda ni vze da si imame i sega nie leeesno

98

СКОРПИОН !

преди 3 години

До 71 ! Борисов, може да те назначи за три месеца, но след като се нагушкаш, може да има и съд ,и на друго място, хем ще те гушкат, хем много ще те мушкат! Идва времето когато няма да има измъкване. Бъди сигурен! Все пак си помисли, преди да те назначи и преди да се нагушкаш, защото има една поговорка: " Лакомо "Д"кръв Сер...!"

97

Анонимен

преди 3 години

-Съучастника на Божков -Влади Горанов защо не е в ареста бе Тиквуне?Ако списъка на Живков беше открит в касата на зам.министър от страна на ЕС ,сега целия кабинет "Тиква-3" щеше да е в ареста.Ама Каскета затова е сложен там-да пази бандитите от Герб и да преследва конкуренцията.

96

Анонимен

преди 3 години

До Хаил Борисов!! На следващата снимка с леко изпъната ръка в лакътя , едни мустачки и е типичен хаил Борисов !

95

ха-ха-ха

преди 3 години

Очакваме престъпника Кр.Живков да стане посланик ,консул или министър в друго министерство.Такава е практиката на Хунтата "ГЕП".Живко Суджука, Харизанов Тръбата ,Пацо Терасата ,Московски ,Ненков,Цвъко ,Цецка ,Филип Златанов-Тефтера и хиляди други крадци от бандата на Барба Ганьос вече си харчат на спокойствие откраднатото от всички нас.Наглост ,наглост ,наглост...това е отличителното на този режим.Нито един осъден гербераст за последните 11г.Нито един!!!