100

Баи

преди 3 години

Гражданската воина се вихри с пьлна сила в - сащ , което е добре за по бьрзото вьстановяване на - курса на - еврото и необратимият спад на долара Дали - сащ ще се превьрне вьв втори - ливан предстои да разберем в идните месеци

99

Анонимен

преди 3 години

Не ми говорете за държава без собствен официален език и без собствена национална валута.Доларът не е на държавата САЩ, а на частната печатница на пари ФЕД.

98

Анонимен

преди 3 години

през цялото време от началото на епидемията си търсеха причина да мародерстват и вече я намериха,сега ще се правят на много възмутени и ще си разбиват и грабят,каквато всъщност е целта им,за съжаление много от гражданите им са на интелектуалното ниво на нашите индийци,не мисля,че там е добро място за живеене,макар да са добре заплатени

97

Анонимен

преди 3 години

До IvoИнформирай се. Вчера CNN обвини Русия и Путин за това което се случва в Пиндостан и бай Дончо се хвърли в защита като обвини писачите във фалшиви нивини.

96

Анонимен

преди 3 години

"Северна Америка е Сибирът на"---------------Наглобритания има десетки Сибири - Австралия, Нова Зеландия, Индия, Афганистан...

95

Анонимен

преди 3 години

"Някои демонстранти прибягнаха до насилие, нападнаха офицери и специални агенти на Сикрет сървис с тухли, камъни, бутилки и други предмети. Редица офицери и специални агенти от отдела на Тайните служби бяха ранени при нападението"----------------------------------Те са облечени в цивилни дрехи и протестиращите не знаят, че са специални агенти от отдела на Тайните служби. Бият ги, защото от поведението им личи, че не са приятели.

94

Анонимен

преди 3 години

САЩ не е държава,а сбирщина.Създадени са от престъпници,бягащи от правосъдието в Европа.Историята им се свързва само с насилие-дивият запад,робовладелството,серията от покушения срещу собствените си президенти,Ал Капоне и т.н.В сегашно време са терорист номер едно в света.Милиони хора по света загинаха от техните цветни революции и демократизации най вече там,където има природни богатства за крадене.Психопати,самопровъзгласили се за световен лидер.Но царуването им приключи.Никому няма да липсва.

93

Анонимен

преди 3 години

Северна Америка е Сибирът на Великобритания.Робски труд от белите европейци каторжници, под камшика на британците, за да построят бъдещето на Британската империя.

92

Анонимен

преди 3 години

Великобритания е пращала кораби с британци каторжници, престъпници в Северна Америка, осъдени на робски труд.Великобритания да върне белите обратно в Европа. Индианците не ги искат.

91

Анонимен

преди 3 години

До 93Белите о Азия? Руснаците?

90

Анонимен

преди 3 години

Въпреки или благодарение на?Това, че няколко нападат магазини, не значи че останалите 99.9% искат това. Ако беле така, нямаше нищо да спаси сградния фонд. Ако ние имахме такива бунтове, през 90те и през 2013-а( едва ли щеше да има нужда, но все пак) ... Нямаше да сме в тая клоака днес!

89

Анонимен

преди 3 години

Ами както са го докарали така да си върнат щом само проблеми им създават, това ако беше в Русия досега всички да са по влаковете на път за Сибир да чукат камъни!

88

До Анонимен 89

преди 3 години

по същата логика, белите, дето са дошли от европа и азия да си ходят откъдето са дошли щом не им изнася и да оставят земята на истинските собственици - индианците!

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89Баxти наглия, дето си ти! Ще праща нerpите в Африка! А кой ги докара с кораби? Herpите сами дойдоха, тъй ли? Баcи наrлеца!!! Дебелоок амриканолюб-либераст. Само нагайката и "Макаров" ви оправят такива!

86

Ivo

преди 3 години

Чудно как още не са обвинили Русия и Путин за това което се случва. Америка е велика и такива неща там не стават. А бе Русия и Путин са виновни да знаете.

85

Анонимен

преди 3 години

Тайните им служди много явни, бре! Докарахте си нerpи с кораби да ви работят, а сега ги трепете! Що така? И нали квичаха тези либерасти срещу руснаците, че дърпали техните протестиращи? А сега - гумени куршуми, палки, газ... Нали бяхте много хуманни и демократични, бе? К'во стана сега? Ама нека да гори, нека!

84

Анонимен

преди 3 години

А защо не си отидат в Африка след като не им харесва отношението на белите към тях все пак те са оттам! След като не може да се ползват като роби файда никаква,не съм чул някой черен да е изобретил нещо в полза на човечеството, напротив света се развива заради белите хора,от колелото до електричеството и пращането на хора на луната!

83

до 88

преди 3 години

Няма да ги оправи!Най-много да се разпаднат!Там всеки е за себе си!Що се гърмят като алтави!?

82

анонимен

преди 3 години

Една гражданска война ще ги оправи тия!-:) Пожелавам им го от сърце!

81

Демократ

преди 3 години

Поправка третата втората е прес -60 те и 70 те когато биват убити - мартин кинг , и белият представител на синдикалните организации в - сащ - джими хофа