40

балтов чарк

преди 3 години

он сега се жалва, че го ,,плюели,, ама не бил виновен он. айде, бе... плюе се у плювалник - къде другаде, а и не е мъжко да циври като теле без ***. като си се оцапал, барем си мълчи, пироговци нема да ти обършат сополите.

39

Спасков

преди 3 години

Е резерв за заплати нямат ли ? Да си сменят мениджъра! Няма начин да пуснеш фактура преди обяд и след обяд да получиш парите си по сметката чрез банка !!! Да бяха отишли с куфар при Ананиев да им ги даде веднага !!Демонстрация на слаб управител на Пирогов !!!

38

Христо Христов

преди 3 години

До 24Те батките, кифлите и администрацията не са такива по рождение... Просто са попили евроатлантиеските ценности на плвевнелиевци, костовци и лукановци.

37

Христо Христов

преди 3 години

До 36Хартийките се печатат. ЕЦБ печата година и нещо по 20 милиарда емесечно екстра. Преди това печаташе по 60 милиарда. Сега заради кризата, вероятно пак ще иде на това ниво.

36

Анонимен

преди 3 години

Годжи си е взел комисионните и са юни вече.

35

а на бас

преди 3 години

, че за това не са виновни горанов или боко а бсп,радев...путин или тръпм а може би меркел или северна корея.важното е , че хората одобряват герп защото се справиха ТЕ ЛИЧНО с кризата каквото и да означава това

34

Анонимен

преди 3 години

Не можеш да получихш нещо което го няма. Пари в хазната няма, Бойко в момента чака всеки превод от ЕС за да закърпи положението. А народа си спинка както винаги.

33

Анонимен

преди 3 години

16,Просто прибраните допълнително пари се разпределят като бонус към заплатата, с което я правят примерно 50% по-висока, което не е много, защото всеки знае каква е основната. А и болниците имат огромни разходи всеки месец, лекуват неосигурени(не се заплаща от касата, а е за сметка на болницата) и т.н. Не е толкова лесно, защото болниците не получават примерно 5 пъти разходите си като приход. А и се краде от тия горе, разбира се. Резерв можеше да има, но реалността е, че дължат милиони.

32

Анонимен

преди 3 години

Бонуси щеше да има за медиците. Те даже заплати нямат?

31

Шоп

преди 3 години

Когато вие закъснеете с плащане даже и с час прошка няма, ама те нямат проблем да закъсняват с месеци, незнаказано, а и се държат нагло! Блгрстан!

30

1

преди 3 години

А в същото време, разни Лекари в Турция дето слагат коса си правят реклама че взимали САМО от 3 хиляди до 5 хиляди лева... И като сметнеш разходите за пътуване и хотел, стават поне 3500 лева.

29

2

преди 3 години

А Българкси зъболекари за СЪЩОТО време което ще те лекуват докторите в Турция, българксите зъболекари със Специална апаратура, взимат общо- 1800 лева.... 60 лв е почистване на Зъбен камък за 15 минути. За цял ден- 1800 лв... А ако знаеш че зъболекаря си разбира от работата, може да хванеш и ПРОМОЦИЯ- и да излезе 600 лева (20 лева за едно почистване за 15 минути ).

28

3

преди 3 години

То и затова има всякакви ИЗМАМНИЦИ дето предлагат трансплантации на коса.. Щото това е доста ДОХОДОНОСЕН бизнес, но с съмнителнии несигурни резултати. Докторите в Турция станаха МИЛИОНЕРИ от парите на българи дето искат да си слагат коса, а ние тук работим за без пари..

27

Чудо голямо

преди 3 години

и аз не съм взел за април,благодарение на НОЩ,ББ и Нинова,ама не рева по медиите.Айде утре пак изкарайте персонала на Пирогов,на агитация,да ни ръкопляска че си стоим в къщи!

26

Удри

преди 3 години

*** се пръскат от злоба че няма мацка в света която да откаже на Бойко. Свиквайте, бостани.

25

На Кирчо племенника

преди 3 години

Ми те толкова и са работили. Генерала каза че само 12 болни от коронавирус са лекувани в Пирогов. Нищо работа за пандемия. Да почакат за втората вълна че барем си заработят заплатите.

24

Активист на БСП

преди 3 години

Важното е да има траншове към мис Мокри *** в Барселона!!

23

Анонимен

преди 3 години

Имаме страхотна природа, не се живее толкова зле в тая държава, но има две страшно дразнещи неща. Едното е така наречените батки и кифли, много прости парчета позъори, заядливи и сприхави, мислещи се за нещо а то всъщност са дупки, има ги навсякъде, по морето, по заведенията, по улиците. Другите са държавната администрация, хората в пирогов нямат заплати заради сkапаната администрация, работят малко, всички са им длъжни, 3-*** вършат работа като за половин, сроковете са им ужасни. Затова бягаме..

22

Анонимен

преди 3 години

всички герберасти с маски доживот!

21

Танер

преди 3 години

Бъдете солидарни изпратете смс за заплати