64

Анонимен

преди 3 години

Кви сте селяци всички тука не е истина. Ми то в такъв сайт такива посетители.

63

Анонимен

преди 3 години

Аз лично смятам, че истерията с вируса беше силно преувеличена, но въпреки това всяка държава има право да преценява дали и кога да си отвори границите.Имах намерение да ходя в Скандинавието, ами явно няма да стане, поне не това лято.Но не мога да се сърдя, че са решили да не приемат туристи това лято, тяхно право си е.Неуместно е Италия да се сърди и се опитва да налага правила на другите държави.

62

От лично мнение

преди 3 години

Google translate ползвам само за немски език, когато ми се налага да пътувам до Германия. За италиански и английски не ми е нужен превод от интернет.П.С Не пропилявай живота си в алкохол!

61

Анонимен

преди 3 години

Още малко и ще се сетят, че не са чумави.

60

От лично мнение

преди 3 години

Момче наистина не си добре. Ти чувал ли си за Данте Алигиери, Бокачо или Алесандро Манцони? Казах ти, че като сложа апострофа ми излизат числа, а апострофът е задължителен за някои думи в италианския. Cittа, трябва да има ударение, но като го сложа се появяват цифри. à.Не ми трябва Гугл, за да ти напиша началото на ,, Ад". Жалко, че младите днес не четете книги, толкова много пропускате.

59

Анонимен

преди 3 години

До лично мнение до 58Това, че не си руснак е още по зле. Ако е руснак бих го разбрал ама да си българин и и.б.рик на окупаторите ни -не.

58

лично мнение до 58

преди 3 години

Не разбра ли от дума.?Не съм руснак и новината няма нищо общо с Русия. *** да се прегледаш младежо. Тия наркотици дето ги вземаш, ти се отразяват зле.

57

От лично мнение

преди 3 години

Коментари тук се трият. Всеки има право да напише това което мисли по дадената тема. Ако някой не е харесал коментара ми, нека да даде аргументи. По италиански имам сертификат на ниво C 1, нормално е да се обидя , ако някой ми напише, че не говоря италиански.Може би един откъс от Данте( за по-младите, поет е, не футболист) ще докаже това! Per me si va nella città dolente,Per me si va ne l'etterno dolore,Per me si va tra la perduta gente.За неразбралите: ,, Надежда тука, всяка оставете".

56

Анонимен

преди 3 години

До От лично мнениеВсички италианци са готвачи ама БВП на 60 милионна Италия е по-голям от БВП на руската ко.чи.на!! И средната продължителност на живота е с 20 г повече! Искам да съм готвач а не мужик!

55

Анонимен

преди 3 години

До лично мнение до 43/ живял дълго в Италия. пост 45Виж си поста бре, "италианец". Смешкоооооооо!! Гугълчо-транслейтерчо! Не съм го писал аз! Ти!

54

От лично мнение

преди 3 години

Пише се finocchio. Пропуснал си едното с. Повече не ми се пишат глу.пости. Ти почна да се заяждаш. Написах, че почти всички италианци са готвачи. Жените им са домакини и повечето имат образование до 8 клас. Владея добре италиански, а ти една дума не знаеш. Това което си видял в гугл транслейт, написа грешно. Намери си друго занимание вместо да обаждаш хората без причина. И повтарям, не съм руснак. Не знам какво толкова са ти направили руснаците, а и не ме интересува. Учи чужди езици!

53

Живял дълго в Италия

преди 3 години

Италианците са склонни да преувеличават нещата, да фантазират, дори да преиначават. В никакъв случай нещата не бяха толкова трагични при тях, но те си ги представиха като такива. И сега се сърдят на другите, че не са ги разбрали правилно. И даже другите са им виновни. Италианска му работа.

52

лично мнение до 43

преди 3 години

Нека само ти поясня , че с първото което ти писах Vai a fanculo,което е вярно написано, може да го видиш и като Va ' a fan culo. I бива изядено, за да придаде по вулгарен жаргонен оттенък. Vai в превод ***, ходи само в разгоговорния език може да се съкрати на va. ' Като сложа съкращението от горе ми излизат числа. Просто да го знаеш.

51

Анонимен

преди 3 години

До От лично мнениеFinochio:) Finochio innamorato di strapone:) Figone:)

50

От лично мнение

преди 3 години

Ха-ха. Ще ти пожелая още нещо. Succhiami il cazzo o fammi un pompino. Quello che preferisci. Se vuoi te lo posso inculare pezzo di merda che non sei alto. Sei un disgraziato e un bastardo di merda.Преведи си и това. На твое място, не бих го направил. А и не съм руснак. Не знам защо реши, че съм ,, ***". Повече не обаждай хората написали мнение по даден въпрос. Легай си да спиш, че толкова дълъг превод, ще те измори.

49

Анонимен

преди 3 години

До От лично мнение 49Полиглот си! Само дето си *** и не знаеш , че "fanculo" се пише "fan culo" ***

48

Анонимен

преди 3 години

Какво толкова се пени тоя, като една от най-засегнатите страни в Европа ще изчакат малко да се разминат при тях нещата. Няма как еднакви мерки при различно протичане на заразата в отделните страни!

47

От лично мнение

преди 3 години

Говоря добре италиански, но свестни италианци няма. Ти като не знаеш езици, проблемът си е твой. Така че за довиждане ти казвам : Vai a fanculo. Ти си го превеждай с Google translate.

46

Анонимен

преди 3 години

До лично мнение до 43/ Анонимен 45Абе ***.о.ти.но!! Ххахахахахахахахахах! Абе ти видя ли какво си постнал от "транслейтера на Гугъл" . Е не! Няма равни по тъпотия на рубладжийските ***!

45

От лично мнение

преди 3 години

Leggere* клавиатурата на таблета автоматично го изписа на английски.