87

ББ

преди 3 години

аз пък съм съгласен с Гешев,от 30 г. храним социопати,убиващи възрастни за по 5 лв. и ревем ама някои ни виновен,това са първи крачки и ако продължите в тази посока не е далече деня да получите обществена подкрепа,хората са объркани и не вярват....прекалено много време са лъгани...успех и Обичайте България

86

Венци

преди 3 години

Тоя да не е пиян? Та говори такива глупости

85

Ммм

преди 3 години

Гешев, да си знаеш : заради такива като теб сме далеч от ЕС!!!

84

Charlie Company

преди 3 години

Първи април беше преди два месеца.

83

Kiorsufra

преди 3 години

VAPROS....KOGA 6Te ima politici sa krajbi po visokite etaji na vlasta.Na darjavni pari.Koga 6TE IMA OSADENI.

82

Гешев го каза

преди 3 години

Германия се чуди и мае как в България корупцията е под 1%. Германци са убедени, че короновирусът е убил 99% от всички български престъпници, защото не обича ло.шите хора. В Сащ може да умират чернокожи, а пък при нас криминално проявените. Не съм пил, защо така ви се струва? Продължаваме да изкореняваме оставащият 1% престъпност и затова ще си остана на тоя пост.

81

Анонимен

преди 3 години

TOZ DOBRQ LIII??????

80

Нееее

преди 3 години

До СисиБСП са ненадминати, да. От 1944, до идването на Бойко само крадоха. Ся им спряха кранчето и взеха да реват. КЛАСИКА В ЖАНРА!

79

Бойко

преди 3 години

Е как бе!! Ние сме най-добре развити от най-развитите. Отличникът и ваш вожд Бойко ви го казва. Не ми ли вярвате? Обидихте ме, бе племе.Утре няма да ви говоря, чак в понеделник!

78

Сиси

преди 3 години

Българската мафия май размина италианската. Едва ли може някои да се сравняват с България по кражби и лъжи това ли казваш бе мутро Гешев?

77

Анонимен

преди 3 години

До 63 забравил си пашата вълка цветелина маргините златев пеевски Домусчиев нещо много избирателно го даваш

76

Беззъбото

преди 3 години

пуделче на Пеевски. Когато вкараш Доган и Цветанов в затвора, тогава говори. Единият краде по милион на сделка, другият спестил от закуски за 5-6 апартаментчето.

75

Анонимен

преди 3 години

Гешев ми е много симпатичен но това му изказване не отговаря на българската действителност.

74

Само питам

преди 3 години

Заглавието вица на деня ли е?

73

Борнео

преди 3 години

Време е каскета да се запознае с бай Ставри.

72

Иде некривото право

преди 3 години

Доброволното записване в партия ЛоТеРе = Лопата, Тернокопи и Релси за строежа на МЕТРО-BG ще бъде възможно след доказване че признанието не е дошло след БоКюРи = бой кютек и ритник.Иначе всякаква друга доброволност ще спести некои %ти от иначе здрави да копат, рият полагат траверсиЛопат и КирчукРот ПипондТикверемосКратунесата

71

Анонимен

преди 3 години

Борисов смени министри и хора от екипа си,с много по-леки престъпления от на тези в списъъка. Време е ,започнатото да се донърши и да се разседват всички незаконно-забогатяли, с парите на българските данъкоплетци и държава.

70

Анонимен

преди 3 години

Разследването на престъпленията срещу българите трябва да продължи. Списъкът,който намериха при разследването за ***, дава имената на кредитни милионери,които пропиляха и пропиляват парите на българските данъкоплатци. Като например, червената журналистка от Видин,Лора Владимирола с 30 млн долара. Защо,досега не е разследван бившият здравен министър Радослав Гайдарски и неговия съдружник от Видин, с два апартамента в центъра на София,вили,бенциностанция и болница?

69

ЕВО

преди 3 години

В едно сме по-добре от другите държави,а това е,че в България здраво се краде!Разбра ли вече Гешев!

68

(-_-)

преди 3 години

Коя е тая редица държави бе? Конго или Зимбабве.. Щото витошка не е България.. Тук имаме ужасен демографски срив и изглежда да става все по-зле!