156

Гьобелсов тип

преди 3 години

https://youtube/watch?v=Gnh4GBzgPHMBill Gates wants to save the world. But can he? в YouTubeНа всичкото отгоре с това "But can he" ни карат да треперим с нетърпение дали ще успее в очакването на това той да донесе нещо добро на човечеството с благодорните си планове.

155

Пропаганда Гьобелсов

преди 3 години

По западните медии (а и не само) сега ще започнат да го изкарват герой. След като целия свят го е изобличил, те ще го представят като спасител на човечеството (да, буквално и не се майтапя), колкото и преувеличено да звучи.Това е психологически похват, който вече започва да се ползва все по-често. Преди време не се правеше, защото беше прекалено плоско. Сега вече, след като хората достигнаха до определено ниво на медийна обработка, се включва и това оръжие в арсенала.

154

42

преди 3 години

За какво? Имаш си смартфонче и ставаш вечен слуга на глобалистите. А специално Гейтс се опитват да го очернят, защото е един от тези, които се опълчиха на развитието на изк.интелект.

153

Анонимен

преди 3 години

До 179След тази класификация на двете групи, породена от пет тpoла, дето пишат тук, то намери повод за доверие и вяра на друга група. Само да не кажеш, че това е доказателство за достоверността на твърденията им.

152

Киф

преди 3 години

Винаги става въпрос за пари и власт, това е ясно на всеки здравомислещ, няма какво да ми говорите, че това били конспиративни и нереални теории.

151

пияница мистик

преди 3 години

Те тия дето вярват в това са чипирани от Господ още при раждането с процесор Селерон, тоест втора ръка с изгорели връзки

150

Анонимен

преди 3 години

Човек като се пооправи малко вживота,почва да мисли как да оправи света ама така както той го разбира.....

149

до зозо

преди 3 години

доста си елементарен. Всичко, което казваш е пълна тъпня.

148

Зозо

преди 3 години

Мдаа, дедо Сорос е на 100г. токувиж се гътне. Тогава кой ще им е виновен на руслямистанците в Кремъл? Тук удобно се появяват Б.Гейтс и Елон Мъск :))))))))))))))))))И двамата преуспели милиардери, новатори - кошмарът на комунистът некадърник.

147

проблематичност

преди 3 години

знаете ли кво - който иска да си слага ваксини. Останалите хора не бива да бъдат притискани сякаш са в концлагер. Ама не има *** дето щом те си сложат ваксината искат всички други да си я сложат и те. Винаги робски мислещите са искали всички да са роби. При българите 500 години някои са се радвали, че под турско им било отлично и дори са се борили против освобождението и са предавали борците за свобода.И днес не е по-различно.Ами няма да стане и ще играе гегата по простите глави.

146

Анонимен

преди 3 години

Забелязвам две групи мнения по въпроса. Едните, които смятат, че Гейтс стои зад всичко това, и други, които смятат тези обвинения за конспирация. Забелязвам, че първата група е доста възпитана и културна, служи си с аргументи и т.н., докато втората група(тази на уж разумните) е доста емоционална и си служи с обиди и нападки. Което ясно ми говори коя от двете групи е по-интелигентна и заслужава по-голямо доверие.

145

МАСОН 2-ра Степен

преди 3 години

що ли изпадат в подобни конспирации към добряк с милиарди по сметка, който е казвал открито, че Света е пренаселен с твърде много хора и е нужно редуциране на броя и фертилната им способност? Брей, че конспиративни ***... Човека ИСКА ДА ВИ ПОДАРИ!!! ваксина, вие се опъвате! Мама ви конспиративна! "Само сиренцето в капана на мишката е безплатно"

144

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс може да имплантира на русофирите турски чип.

143

Китайска Чума Ухан

преди 3 години

Ох, че Убавец!

142

.

преди 3 години

Този човек като го гледам е болен от рак. Най-вероятно скоро ще се представи пред Създателя си.

141

Анонимен

преди 3 години

На русофилите чипа е зделан от "вечната дружба" !

140

HMLF

преди 3 години

до Станмного сложно си го казал и точно тия, които трябва едва ли ще те разберат! Този човек е дал и дава на човечеството толкова, че всички форумни умници дето го плюят, заедно едва ли биха направили неговото IQ. Чак се чудя как умен човек да има мотивация да прави и да създава нещо , докато всеки *** излива помия отгоре му!

139

Нищо ново

преди 3 години

Че той Гейтс това си го каза в reddit последното AMA, който му се проверява там е. Тази статия най-вероятно е част от усилията му да си изчисти името след като не му се получиха работите.Също както след 2000-та година, след като го осъдиха си чистеше името с години заради бизнес золумите през 90-те..

138

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс, Ротшилд, Сорос/тоя най-вече/, рептилите, грантаджиите, световното правителство и тн. се занимават с развъждането на бацили и имплантирането на чипове. *** Путин са бори срещу тях. Якоооооо...Всички с тревожни симптоми и фертилност да се успокоят...

137

V

преди 3 години

Тоя нали ни инплантира некадърните си уиндолси ? Те са по зле и от чип .Ама скоро ще фалира майкрософт ;) и енвидия и те .