63

тя

преди 3 години

Участник в престъпва група на зам министър е многократно по - голямо престъпление !

62

Българин

преди 3 години

До калинката ЖивковСигурно ГЕРБ го е номинирал за кмет на Правец през 2003 година, а?Доколкото си спомням, тази партия беше създадена след управлението на Соцкобургготски, Станишев и Доган. Въпрос с повишена трудност :През коя година е създадена партия ГЕРБ?

61

Kiorsufra

преди 3 години

Aide sega...padna politi4eski 4adar.,,BIL 4len/ka/na prestapna grupa".Koga edin ministar 6te bade obiknoven rabotnik?Vie a vsehte hepten sa balaci gda upravliava6ti.ISKAM OSTAKA NA CIALOTO PRAVITELSTVO .

60

Анонимен

преди 3 години

да изметем крадливия мухобойко

59

Калинката Живков

преди 3 години

До Българин: Бабата ми на Красимир Живков била първа братовчедка на другаря Тодор Живков? И затова той, зам. министър в министерството на екологията и водите, историк по образование, назначен от квотата на ГЕРБ, и за него да отговарят "цоциалистите"?Много ти работи фантазията.А Красимир Живков си е типична гербаджийска калинка. Бат'ти Бойко сега ще му подаде оставката, и ни лук ял, ни лук мирисал. Даже и ще се бие в гърдите "вижте колко сме принципни".

58

анонимен анонимник

преди 3 години

Дали е ръководил или е бил член на ОПГ не е чак толкова важно.Важното,на което трябва да се наблегне е,че ЗАМ-МИНИСТЪР е част от ОПГ.Няма значение каква функция е имал в ОПГ-то.Ако ще да е отговарял за кафето сутрин на оперативката на групата.Или когато там са се събирали...все ми тая.

57

Анонимен

преди 3 години

Кр.Живков беше зам.министър на МОСВ по водата, отървахте го, вкарахте Н.Димов 4 месеци в ареста. Ем.Димитров го направи зам и по отпадъците ,а Краси се свърза с Бобокови и започна да "тъче". Как мислите, кой има повече власт да определя от Италия какви отпадъци ще идват и къде може да бъдат изгорени или захвърлени? Братя Бобокови може да утилизират отпадъците, но зам.министърът има властта да регулира и насочва тази връзка. Гледай ти, замът бил участник, а сигурно Бобокови шефове на ОПГ!

56

:))

преди 3 години

До 58 АнонименКич и самота/пустота е построил!пп. по " продават се ... белите манастири, черни калугерки ...." - Интересно, дховността се продавали и копувала ...?

55

ХА ХА ХА

преди 3 години

Племенник на Тато - зам. министър ... коментарът е излишен!

54

Анонимен

преди 3 години

Гарван, гарвану, око не вади - българска народна поговорка...

53

Анонимен

преди 3 години

Да, ама е духовен човек и е построил манастир, втори по големина в България. А ти какво си построил!? Четиристенен апартмент, Колиба някаква...

52

Българин

преди 3 години

Бабата на този зам. министър е първа братовчедка на другаря Тодор Живков!Човека е от висшата аристокрация на червената ***! Учили са го, че е над закона и че може да краде на воля и той това и прави!Това е истината другари цоциалисти!

51

Зъл Пинчер

преди 3 години

Ma той Бобчо от къде да знае за тези далавери на заместник-министри под носа му? Нямало е как да знае, иначе щеше да ги спре и да ни ги покаже, както прави винаги. ... винаги, като види нещо лошо излиза и ни казва. Тоя път просто не е забелязал :))))

50

Барни Ръбала

преди 3 години

Борисов е член на БКП от преди 30г значи ГЕРБ е БКП 2 а БСП е ГЕРБ 2

49

Онбонго дава Любов

преди 3 години

Нов том на "Синовете на Великия Суджук".Ташунко Замфоркюф пръв другар на Вожда Кухия Суджук!

48

Тонката

преди 3 години

до 52 Стига с тези опорки,че ГЕРБ са БКП 2 бе:):):):)Бойко не е стъпил в Русия никога,а на Путин подари само едно куче:):):):)За разлика редовно ходи по Западна Европа и до САЩ:):):):)

47

М, да ...

преди 3 години

Когато има мъжка дума, и всеки си държи на казаната дума / има такива общности/ там хартията / писмен договор не е необходим! В БГ Бочко наляво и надясно демнстрила, че упражнява сила над подчинени и съдржиетата си, нарежда устно и те изпълняват чинно удоволутворяващи прищевките на "Падишаха" .... Оооо, Милост! БГ е психиатрия / Няма такъв падишах който да не държи на думата си / въпрос на чест/, а да властва/?!?

46

М, да ...

преди 3 години

Красимир Живков и останалите дали не са жертви на истинския престъпник и лакомник?

45

Анонимен

преди 3 години

Аз четох други работи за тях и за продажби на оръжия,което не бърка и не ощетява България по никакъв начин,но ако наистина замърсяват България със смет,това вече е опасно за България и трябва да си получат наказание.

44

М, да ...

преди 3 години

Бочко пак ли излиза чист от схемата с боклка от която е вземал не малък дял еажемесечно, м? - според запзнати . пп, ББ нарежда, но не подписва документи. Това не е ли мошенничество? Не е ли мръснишко поведение на такъв дето счита другите за прости/неуважение/? Последното е вярно но в БГ прокоратура и съд нещат да се задълбочават, и действат отгоре-отгоре, т.с. няма значение какво ще се каже пред съда най-вече, има подпис, па макар и подписалия да е на 40% виновен, а може да е заложен капан.