21

Sata NATO

преди 3 години

Абсолютно безпредметно е да се разсъждава по темата, защото истерията "коронавирус" е едно активно мероприятие на политическите елити, за ограбване на обикновените хора. Ако и когато намерят за необходимо, ще разиграят отново този фарс, но най-вероятно втора вълна няма да има, защото целта вече е постигната - има оправдание за напечатването на стотици милиарди евро без покритие. Което представлява легално ограбване и заробване на населението.

20

Анонимен

преди 3 години

До Super"Учители които плюят по учениците, така ли?"Може да не вярваш, но съм го виждал

19

Super

преди 3 години

Е как става тоя номер Super-Spreader? Учители които плюят по учениците, така ли? Що не си признаете че е аерозол и заразяването става както при облака от Чернобил - който поел горещи частици - поел. Защо толкова много зависи от времето, и сега е в Бразилия където е есен. Или там сега има мноо Super-Spreader-и които плюят и храчат наляво и надясно.

18

До баба мара

преди 3 години

Не мога да разбера ти базикаш ли се или говориш сериозно.

17

Анонимен

преди 3 години

До: щаба и правителствотоКопие: министъра на здравеопазванетоКакво правим с българските и международни концерти и фестивали за които са продадени билети повече от 30% от капацитета на мястото за провеждане? Това означава ли че организаторите могат да ходят да се гръмнат? Наистина ли ресторантьорите са най-важният отрасъл на икономиката в България???

16

Петърчо

преди 3 години

Всеки програмист ще ви каже, че за да оптимизираш, първо трябва да има какво да оптимизираш. Така е и с мерките срещу вируса. Да, част от тях са много строги, но не за да ви спрат да си пиете кафето по витошка, а защото става въпрос за до момента непознат вирус с непознат начин на поведение. За да се спре втора вълна, тези мерки трябва да се оптимизират, да бъдат възможно най-леки но и най-ефективни. Но това не означава, изобщо никакви мерки, и това някои хора за не могат да го разберат за жал.

15

Анонимен

преди 3 години

Прав е немецът, че 20% от заразените заразяват 80% от новозаразените. В България тези 20% са онези дето твърдят, че вирус няма и всичко било една голяма измама.

14

Щирлиц

преди 3 години

Втората вълна вече я бутат към хоризонта.

13

Анонимен

преди 3 години

И аз чакам няколко вълни на морето,а до колкото измисления вирос тире бронхит да сърбат супата тия гадове

12

Анонимен

преди 3 години

Само тримата плешиви комуниста не спряха да ни убеждават, че имало болни от короната у нас.

11

Христо Христов

преди 3 години

До 7Застрахователите ще изплатят (част от) щетите... освен ако са тарикатствали и не са се застраховали.

10

Активист на БСП

преди 3 години

Че то няма първа !

9

Анонимен

преди 3 години

Може вече няма кинти от ЕС и няма да има то е едно вирус че което минава и не е толкова страшно няма да умират яко няма да има на боко чували те ит. н.

8

Край

преди 3 години

Само масови редови и много обилни клизми ще ни спасят от коронавируса.

7

Анонимен

преди 3 години

Дами и Господа от щаба,Какво правим с българските и международни концерти и фестивали за които са продадени повече от 30% от капацитета на мястото за провеждане? Това означава ли че организаторите могат да ходят да се гръмнат? Кой ще върне парите на хората за закупените вече билети?

6

Христо Христов

преди 3 години

Няма как да стане в ес, защото тук гeйoвете, за разлика от южна корея, са свещени.ПП. В южна корея официално съобщиха, че лбгт-тата са една от основните групи разпространяващи вируса, след като доказаха, че един търсещ да се сношaва гeй за една вечер обиколил 5 бара и доказано заразил поне 19.

5

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има втора вълна да се поизчисти малко от безумни хора ето днес се возя в рейсът и някакъв ром си свали маската и започна да кашля.Ако такъв индивид почине от коронавирус той няма да представлява заплаха за околните.Чакам на спирката.Пред мен спира грохнал миниван с регистрация селата около София.От него излизат трима клошара обути в анцузи доста мърляви..Почнаха да кихат един срещу друг и да викат на диалект.Ако бяха умряли в първата вълна нямаше да пръскат зараза и да правят проблеми.

4

баба мара

преди 3 години

при втора вълна затваряме незабавно границите и не повтаряме грешката даприбираме българите маските и ръкавиците задължително забрана да се говорипо телефона в гр транспорт в мом в авт 111 люлин младост се превозват индиицибез маски и билети и не си затварят устата

3

Анонимен

преди 3 години

Добре смята, но у на няма как да се получи.Как се установяват комтакрните лица на продавачка в магазин, сервитьори, готвачи, кондуктори? Те при над 1200 заразени в София не казват от кои квартали са пък да се надяваме са установят контактните им лица.

2

Анонимен

преди 3 години

Лесно ще избегнем втора вълна, при положение, че първа изобщо не е идвала. Тези бройки случаи дори за най-обикновена епидемийка не са.