17

Анонимен

преди 3 години

Думата спад означава по-малко, а не рекорден брой. Явно заглавията се пишат от изкуствен интелект. Вземете да му обогатите малко лексиката.

16

Анонимен

преди 3 години

До 24 юни броя на новозаразените по план трябва да стане 24 за денонощие, а на 1 юли броя на новозаразените трябва да стане нула, колкото ще бъде и броя на мандатите на товарищ Путин.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Социалистическата стъкмистика се оказа по-пригодна за режимите. В общи линии както винаги е било. А за това няма как да ни е яд.

14

Анонимен

преди 3 години

Зелените яко ли ви е зелно че бившата социалистическа медицина се оказа по-пригодна за хората?Щото западна е направена за богатите...

13

Анонимен

преди 3 години

Рашките колкото и да се старят никога няма да стигнат най-великата и развита нация със нейните 100 000 умрели!(само немците могат да помогнат - но по исторически причини няма да посмеят отново.)

12

Путин реши

преди 3 години

... днес броят да "падне", след вчерашния недопустим пик на смъртни случаи. Сега един двама лекари ще изчезнат "безкрайно" и цифрите щв започнат да слизат надолу. Акцията по доказване, че руската здравна система е най-безаналогова приключи успешно. Сега само трябва да видят как да заровят всички, без да се води точна сметка от какво е. Между другото, някой да има данните за общата смъртност в Русия спрямо същия период за миналата година?

11

Анонимен

преди 3 години

Аааа то това беше само за първата вълна.Учените казаха че ще има и други няколко вълни,които ще бъдат по-лоши.Ето за пример Индия,там маймуни откраднали заразена кръв,която ще разлеят по болници и други обществени места.А в Русия вероятно заразена кръв ще бъде открадната и разпространена от белите мечки,защото са много крадливи и лоши.А в България както може да се очаква, заразена кръв ще бъде открадната от лабораторя от,други едни' които като крадат,после ги изкарват окрадени и им дават пари.

10

Анонимен

преди 3 години

То по принцип починалите в Русия са малко спрямо броя на населението.

9

Путин откри ваксина

преди 3 години

за корона вирус- отрова за мишки. Сега по-малко руснаци умират от корона вирус..ха.ха.ха

8

бай ганю

преди 3 години

спрямо брой население ако цифрите са реални а не прикрити то сякаш не звучи злетрудното обаче е да се вярва на официалните властиинтересно колко ли медицински персонал се е заразил спрямо други страни

7

Ром"с

преди 3 години

В рУСИЯ ИМА НАЙ-много тестове направени спрямо населението 10 милиона ,твоа екъм на 14 човека -един е тестиран,докато у нас се получава че,114 човека е тестиран 1 ...чуствате нещата нали ,ако не-значи не сте пораснали още... . Там дори лекарите май "увеличават" болните и умрялите ..тъй че ,не ми се вярва да манипулират нещата ,НО ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО.

6

ссср

преди 3 години

В Дагестан никой не ги брой и лекарите са на превършване.

5

Анонимен

преди 3 години

Що за глупаво заглавие, хем броя намалявал, хем вчера имало рекорден брой... Мозък нямате в тия празни глави.

4

Анонимен

преди 3 години

А спад в броя на лекарите "паднали" от прозорците на болниците и загинали, има ли? Че той изобщо не беше малък

3

До руските тролчета

преди 3 години

Руснаците за разлика от европейците не ръкопляскат на лекарите на първа линия. Отнасят се с недоверие към тях. Това е грешка. Виновни са не лекарите, а здравната им система, която е по-скапана и от нашата. Не случайно по-заможните руснаци избраха карантината в Западна Европа.

2

Анонимен

преди 3 години

Спада е в броя на обявените. "Интензивните" случаи от три седмици са все 2300.

1

Анонимен

преди 3 години

Русия се оправя. В началото на седмицата, само за 2 денонощия имаше около 24 000 излекувани.