24

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО НА САЩ ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ!!!А ПРОТЕСТИТЕ ПРЕД БЕЛИЯ ДОМ СА ЗА ДА СЕ ВДИГНЕ КАРАНТИНАТА И СА С ПЪЛНО ПРАВО!!!ВРЕМЕ Е КАРАНТИНАТА ДА ПРИКЛЮЧИ!!!

23

SS

преди 3 години

да де, ама полицаите там сега не смеят да бутат/бият и да стрелят, щото я пак задушат или гръмнат още някого, я са ги живи разпорили... а не дай си боже, да отстрелят някой афроамериканец или цветен...

22

Анонимен

преди 3 години

Сега пак Путин е виновен!

21

Анонимен

преди 3 години

Едно не ми стана ясно: Това протест срещу расизма ли е или срещу полицейското насилие?

20

Анонимен

преди 3 години

България ще изгони ли американски дипломати щото там нарушават човешки права?

19

Брудос

преди 3 години

Към 2.??? Повече от този знак не мога да сложа!

18

Анонимен

преди 3 години

Всички искат в Америка - ей там при протестите, боищата, пожарите. Никой не иска в Русия и СССР. Народът наистина е мазохистичен.

17

Анонимен

преди 3 години

В България бяха натикали в полицейската кола арестуван така, че човека умря от задушаване, ама тук протести - йок.

16

АнонимеН

преди 3 години

НА СНИМКА 16 СЕ ВИЖДА ПРАВИЛНИЯ НАЧИН ЗА ПАЗАРУВАНЕ!!ВЛИЗАНЕ ПРЕЗ ДУПКА В МАГАЗИНА И ПАЗАРУВАТЕ(СВОИТЕ) И ПОСЛЕ ИЗЛИЗАТЕ ПРЕЗ СЪЩАТА ДУПКА!

15

Пишман Демократ

преди 3 години

Демокрацията иска жертви! На който не му харесва да те бият и убиват демократично в Америка - марш в Северна Корея. :)

14

Ром"с

преди 3 години

Хората имат гражданска позиция и няма значение ,че пострадалият е чернокож,а у нас -праз!Тук при нас още живееят с вижданията на бабите си и дедовците си ,щом е ром иили турчин ,нищо че е бг граждин и невиновен ...то всите си мълчат ,а като тех ги удари нещо ...те тогова рИват пред фейса и форумите.Не са виновни нито ромите,нито помаците и власите с каракачаните и шопите,вие сте виновни ,че нямате гражданско съзнание на свободни хора и все някой ще ви е виновен ...арменският по и той.24633

13

Анонимен

преди 3 години

Това е класова борба в САЩ неравенството е огромно, Флойд е само клечката дето запали бурето със барута във много щати вече се хвърлят облози кой град ще изгори през ноща. Президентите им през туй време играят голф и се возят на самолети със лолитки, САЩ умират. И сега като се добави, че много негрота са измрели то Короната остава и Ъпстейн да изпълзи отнякъде за да оцвети пейзажа и картината ще е пълна.

12

Анонимен

преди 3 години

Ще ги смачкат набързо. Чичо Сам знае как да бие!

11

Доналд Тръмп

преди 3 години

САЩ имат проблем в момента с нарушаването на човешекмите права в Хонгконг. И вероятно ще сакнкционират за този произвол комунистически Китай. А ставащото в самата Америка? Ама това си е наша вътрешна работа и за това ще накажем хулиганите и вандалите.. И няма нищо общо с ценности, човешки права, демократични принципи и всичко останало. За това и повечето наши медии си мълчат, иначе г-жа Мустафа ще пише слаба оценка.. На кого ли? На всички нас, начело с лидера ни!

10

Анонимен

преди 3 години

Това ченге не ми се мисли какво го чака в затвора при черните затворници.

9

Бау

преди 3 години

На тези дето се мислят за "много специални" понеже са бели, ще кажа ... понеже сте българи по света сте ... черни. Никой не ни уважава, колкото и да сме белички ... Мислят ни за *** ...

8

Анонимен

преди 3 години

до 1Ченгето не е виновно за смъртта му викаш? Ти си за Карлуково!Откъде ви намират такива мaлoумни гoвeдa, бе!

7

Бау

преди 3 години

ужас ... Дано го осъдят "полицаят".

6

Анонимен

преди 3 години

Все пак Трумпета ще успее накрая да вкара САЩ в гражданска война.Това ще е един урок за всички народи по-света какво става когато назначиш слабоумен егоцентрик за президент.Желая им весело изкарване на янките както и на държателите на американски доларои и облигации.

5

До 1

преди 3 години

Ти изобщо изгледа ли видеото? Никой не е буйствал, човека лежеше около 10 минути прикован към земята от коляното на полицай, задушавайки го. Молеше за помощ и въздух. На петата минута умря, полицая продължи да го натиска. Последната дума на Джордж беше "мамо". Бавно и мъчително убийство посред бял ден.