84

Pf

преди 3 години

И после тия кравари пишат разни доклади за човешките права в страните по света и се правят на много загрижени,че някъде се потъпквали правата на хората.

83

до 77

преди 3 години

Натискаше, за да е сигурен, че е умрял. В Щатите се говори, че гнуcното ченге е било замесено в търговията с дрога, познавали са се по тази линия с Флойд и се е изплашил, че ще се разприказва. Там е пoмийна яма. Лошото е, че си разнесоха заразата по цял свят.

82

Анонимен

преди 3 години

Защо си мислите, че ннегъра умря от задушаване? Може да е направил инфаркт или инсулт! Ако сте гледали видеото сте видяли, че преди да млъкне се дереше като животноо! И от това напъване плюс 130 -те килограма инфаркта не му мърда!А полицая се беше сложил коляното в тила, а не на гръкляна, така че толко лесно тоя огромен гибон няма да се задуши!

81

Анонимен

преди 3 години

Във линейката са го доубили САЩ се управлява от ККК.

80

Анонимен

преди 3 години

Някак си не ми дреме!

79

Обикновен фашизъм

преди 3 години

Това ли е лидера на "демократичния" свят и най "силната" страна? Да ама не.

78

Sata NATO

преди 3 години

Гледай някъде де не тe затиснат и тебе, както се репчиш или май само по форумите си много смел, а тролейбусе ?------- Само по форумите съм смел, иначе гледам да не ме затискат. Доволен ли си?

77

гражданска война

преди 3 години

Натам вървят Щатите. В момента слушам broadcastify от полицейската честота в Чикаго - някакъв ад е! Горят, чупят, престрелки...

76

Анонимен

преди 3 години

до 75 Флойд спря да мърда и ченгето- убиец си мислеше че преиграва, затова продължи да го натиска с коляното си, когато вече издъхна. Зловеща картина.

75

Анонимен

преди 3 години

И пак има бели предатели на страната на черните.Е така не става.Сбъркана гнусна раса европеидна тъпa

74

Анонимен

преди 3 години

Този човек го душаха още 5 мин, след като спря да диша. Убийство по особенно жесток начин

73

Анонимен

преди 3 години

Гола вода сте Америка Няма те ли футболни агитки,мутри ,да им изпратите на протестиращите и протестите ще спрат.

72

реалнафантазия

преди 3 години

Толкова много омраза, гняв, смърт, ярост, несправедливост по целият свят...Човечеството доказа, че не е готово, живот в една утопията изглежда невъзможно недостижим. Как се стигна дотук? И можем ли да се променим? :)

71

Анонимен

преди 3 години

Минесота е един от щатовете с най малко църни, много е студено....там даже продавачи църни няма...тук таме някои чистач, но и там преобладаващо са бели...От къде пък го намериха тоз църен там....бая трябвало да ги е стах полицаите, но чак пък да го утрепеш при ареста при положение, че вече е обезвреден си е направо подсъдно за убийство...

70

Гадове

преди 3 години

Не ви харесва а като САЩ организира бунтове, кланета, преврати по света ви харесва а?

69

ВЪПРОС

преди 3 години

Много интересна *фалшива* Новина - Украйна изпраща в САЩ 100 Снайперисти .

68

Анонимен

преди 3 години

До Sata NATOНе са го затиснали един го беше затиснал, а другите седяха и си чоплеха носа сега всичките са с повдигнати обвинения в затвора ще ги нaправят булки. Дали знаеш какво е от полицай да попаднеш в някой щатски затвор иначе си плямпай простотиите. Гледай някъде де не тe затиснат и тебе, както се репчиш или май само по форумите си много смел, а тролейбусе ?

67

Двоен стандарт

преди 3 години

Престъпленията срещу белите хора минават и заминават. Престъпленията срещу чернокожите се превръщат в световен проблем. Създава се усещането, че животът на чернокожите има по-голямо значение от този на белите. Бтв, Сорос финансира "Блек лайвс метърс".

66

Sata NATO

преди 3 години

Съвсем друг полицейски екип го арестува, без никакви проблеми, държат го седнал на тротоара с белезници, чак после идва друг екип и го превеждат на другата страна на улицата, където се случва инцидента. Значи нещо е казал или е направил на втория екип, за да ги предизвика.

65

Анонимен

преди 3 години

1851 г. Чичо Томовата Колиба - Богатият бял робовладелец от Южните щати Саймън Легри пребива до смърт бедния *** роб - чичо Том.2020 г. Черните уж свободни и извоювали свободата си - пак ги пребиват до смърт.Извод: 150 години лъжи, измами, илюзии. Не са мръднали една крачка напред САЩ.